Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Downhill-be kezdenék milyen...

Downhill-be kezdenék milyen felszerelés kell hozzá?

Figyelt kérdés

bicikli részei pl.: kerék kormány fék

ruházat....

2011. máj. 12. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jobbulást:)
2011. máj. 14. 17:56
 12/13 anonim válasza:

Köszi, már megleszek :)

alig várom h visszaüljek a nyeregbe :D még legalább 1 hónap :'(

2011. máj. 14. 18:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 év alatt raktam össze egy kezdő,de pont megfelelő DH bicajt.a legfontosabb a bukósisak,és nem árt némi védőfelszerelés(nekem megfelelt a jó öreg térd és könyökvédő,ruha alatt úgysem látszik,de ha kicsit több pénzed van,vagy hamar összegyűjtesz pénzt,akkor érdemeseb beruházni egy protektorra)

UMF Hardy 3 váz(190cm-hez 14-14,5ös bőven jó,nem kell nagyobb,így könyebb felkapni az elejét ugrásnál)

Első hátsó tárcsafék(ez a legajánlottabb, ugyanis jobban fog,és kevésbé kopik mint a hagyományos gumis fék,a versenyzők is ezt használják,persze a tárcsafékekből is a komolyabbakat)

kicsit szélesebb,de ne túl széles ülés,a kényelem miatt

terepre jó minőségű gumik

szöges pedál,ugyanis könnyen lecsúszhat a simáról lábad és felsérti.

továbbá kell még láncrögzító(láncterelő)

rövid stücni és hosszabb kormány a jobb irányíthatóságért

a kormányom 77,7 cm-s.jobban lehet vele kanyarodni ugyan,de szűkebb részeknél fel is akadhat(még nem akadtam fel egyszer se)

[link]

remélem segítettem,kérlek likeold,vagy dislikeold a hozzászólásomat

2012. jún. 9. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!