Downhill-be kezdenék milyen felszerelés kell hozzá?
bicikli részei pl.: kerék kormány fék
ruházat....
Szerintem alsó hangon 200 körüli összegben gondolkodj.
A bikemag.hu oldalon az apróhirdetések között ki lehet fogni jó használt bringákat, felszereléseket.
vegyél normális bicajt és még normálisabb védőfelszerelést másnap már mehetsz is:D
szerintem ahhoz hogy biztonságban érezhesd magad ahhoz több kell mint 200ezer forint
köszönöm a sok normális választ már 150-em van tudtam hogy még kell gyűjteni csak arra voltam kíváncsi hogy kb. mennyit
sisak van rendes dh-s ;)
Hy.
Nah igen sisak az első :D.Kesztyűt vegyél az is fontos hogy jól tapadj, meg persze valami jó terepgumi én a Maxxis-t ajánlom elég strapabíró vagy Schwalbe olyan 5.000-től felfele vannak.
Háát biciklinek UMF Hardy akárhanyas tökéletes így kezdésnek nekem is most az van, 100.000-től kezdődnek de én nagyon megvagyok vele elégedve :)
De igen... ha már komolyabban akarod akkor össztelósat kapsz 250.000-tól.
Nah mind1 rem segítettem :)
igen a védeőfelszerelés nagyon fontos!!!
én most kedden törtem 3 felé a kulcscsontomat az egyik ugratón :D műtét minden....
szóval csak óvatosan :) ha kezdő vagy, óvakodj az ugratóktól! attól h kicsi, lehet rajta kib@szott nagyot esni... én egy kb 40centi magas ugratón estem el, pedig nem vagyok kezdő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!