Ha most kezdek bmxezni akkor melyiket ajánljátok? (böv. )
Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagy trükköket, (szerintem később se) csak max ugratni egy picit, meg esetleg egy-két kisebb trükk. Milyen bmx-et ajánlotok? (most fogom kezdeni, még semmit se tudok csak menni rajta:))2011. máj. 3. 19:21
1/12 anonim válasza:
Ha kezdő vagy akkor inkább valami használtat vegyél és ha tetszik a sport később feljebb léphetsz.
Itt nézz körül: [link]
2/12 anonim válasza:
hát figyi én is kezdó vagyok de én komolyat is akarok ha bunnyt akarsz tanulni jó a kis tomegú bmx + ha sokat képesvagy beleadni mármint pénzt akkor nagyon jót vegyél mert aztán hidd el hogy megbánod mint én most vettem de már ujat keresek mivel a bicaj nehéz lett.....a képen konnyebnek túnt :D.............mondom ha bunny akor job rá a konyebb bmx de meglehet nehezebbel is csinálni szóval............ha mondom drágát akarsz akkor a mongoose márkályú bicajokat ajánlanám .... ha bazár akkor kuld el a linket aztán segíthetek meg mások is persze hogy mi a baj vagy mi naon jo a bmxen nah akkor addig szevasz majd írok
3/12 A kérdező kommentje:
50-60 körül gondoltunk valamire:) amugy kisebb trükköket majd szeretnék vele csinálni
2011. máj. 4. 20:52
4/12 A kérdező kommentje:
vagyis 50-60 a max
2011. máj. 4. 20:53
5/12 A kérdező kommentje:
jah és szerintem nem neten hanem itt valami boltba vesszük majd
2011. máj. 4. 20:58
6/12 anonim válasza:
hol laksz? amugy énis most veszek mongooset vagy harot. első bicajom(bmx) 15/F
7/12 A kérdező kommentje:
szolnok
2011. máj. 7. 15:15
8/12 anonim válasza:
Mongoose Mischief, Mongoose Project, Mongoose Program, ezek kezdőknek valók pl és 50-60 an benne van még újonnan is de szerintem jobb ha használtat igy kezdésnek utánna már kitapasztalod meik lenne a legjobb számodra ha majd komolyabban is akarod csinálni!
9/12 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. máj. 10. 21:09
10/12 anonim válasza:
Na én most veszek egy hónapon belül:D Mongoose Culture-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!