Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szobabicikli VS. Normál kerékpár?

Szobabicikli VS. Normál kerékpár?

Figyelt kérdés
Melyiknek mi az előnye és hátránya ? Mért annyira elterjed a szobabicikli, és sokan még ilyenkor is mért szoba bicikliznek ahelyett, hogy a szabadban tekernének? Amúgy én teljesen a szoba bicikli ellen vagyok, még télen is inkább elmegyek valahogy tekerni.
2011. ápr. 24. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én pl azért szobabicajozok mert a 4.en lakunk és innen elég érdekes levinni egy biciklit (nincs lift, se tároló)...:D A szabadban amúgy biztos jobb tekerni, mert nem olyan unalmas.
2011. ápr. 24. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Vannak olyan emberek, akik nem szivesen mennek ki a lakásból a jelenlegi formájukban, ennek több oka is lehet.

2011. ápr. 24. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs szobabiciklim, de tényleg unalmas lehet egy szoba közepén ülni és tekerni. Az utcán, terepen az ember tud nézelődni. Soha nem szoktam unatkozni tekerés közben. Na meg az ember napon, levegőn van, ha nem épp a füstös belvárosba veszi az útirányt.

Még egy dolog: a menetszél. Nyáron kánikulában sem nagyon szoktam izzadni, mert hűt a menetszél. Viszont ahogy megérkezek valahová és leszállok a bicikliről, a menetszél megszűnése miatt pár perc múlva elkezd szakadni rólam a víz. Ami annyira azért nem kellemes.

2011. ápr. 25. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyértelműen normál! Bár én országúti bringás vagyok, úgyhogy télen/esőben szerintem megérthető a szobabicikli használata (nekem ugyan nincs ilyen :D), de ha jó idő van akkor egyértelműen ki kell menni a szabadba! A 4. emeletről való lecipelést meg nem értem... Miért ne lehetne levinni egy biciklit a negyedikről?
2011. ápr. 25. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
mert gyenge hölgy vagyok=( Igazából tényleg rohadt nehéz levinni, legalábbis annó mikor volt bicajom az alapból rohadt nehéz volt, és levinni még úgyahogy könnyű volt de felhozni tök fáradtan nem egyszerű, csak ennyi. :D És jelenleg most nemtudok venni újat ami könnyebb lenne vagy akármi.
2011. ápr. 25. 12:21
 6/6 Nyivizsdava válasza:
Én a normál biciklit ajánlom, mert legalább a friss levegőn vagy és nem olyan unalmas mintha csakugy egyhelyben a szobában tekernél... És szerintem ha kimész akkor jobban edz téged mivel változnak az útkörülmények (emelkedő, lejtő, stb...)!!
2011. ápr. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!