Hogy tudnék jobb lenni a dombokon?
nem trükk, csak leírom nekem hogyan sikerült:
többnapos túra vége felé már én sem bírtam a hegyekkel, kezdetben nagy lendülettel nekik mentem, aztán megpróbáltam egy köztes tempóval feljutni. az utolsó napokon úgy csináltam, hogy teljesen normál tempó, és amikor kezdett elfogyni az erőm lekapcsoltam egy nagyon alacsony fokozatra, elkezdtem tekerni - közben számoltam magamban mondjuk 10-15ig gyorsan - utána meg engedtem, hogy vigyen a lendület. amikor majdnem megálltam, újra 10-15ig és így tovább. nálam működött.
amúgy még hasznos, ha eltereled a gondolataidat és nem az pörög a fejedben végig, hogy nem bírom, nem bírom, megint nem jutok tovább. csak fejben dől el az egész, ha nagyon muszáj teker az ember, csak akarni kell (én erre Horvátországban jöttem rá, amikor 4 órán keresztül mentem csak felfele egy hegyre :) ).
tegnap 21.20 vagyok:
nekem is a folyamatos tekerést tanácsolták, pont akkor az első hegyen és egyszerűen nem bírtam. a "rápihenős" módszerrel meg 1-2 órás hegyeket is megmásztam, úgyhogy szerintem beválhat. kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!