Hol vehetnék olyan hátsó lámpát, ami világít ha fékezek?
Figyelt kérdés
Hali! Az egyik volt ovoda társam bicaján láttam ezt a lámpát! Világított alapból, de amikor fékezett erősebben! Hol vehetnék én is ilyen lámpát? Nekem is jól jönne, egy ilyen, hogy amikor fékezek akkor kivillan!2011. ápr. 14. 09:55
1/5 anonim válasza:
Személy szerint nem is tudtam ilyen lámpa létezéséről kerékpárra, ugye kerékpáron lévőre gondolsz? Egyébként miért nem kérdezted meg a volt ovodatársad, hogy honnan szerválta? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen arra gondolok! De a társam anyukája külföldről hozta, én meg Magyarországon akarok ilyet venni!
2011. ápr. 14. 10:33
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. ápr. 14. 12:39
5/5 anonim válasza:
Én licitálós oldalakon láttam már többször ilyet. Az érzékelője a fékbovden elmozdulását méri.
Olyat is láttam már, amin index is volt. A kormányra elhelyezett két kis kapcsolóval tudod kapcsolni, hogy merre indexeljen. Bevallom őszintén, kicsit hülyén érezném magam, ha a biciklivel indexelnék egy 40 tonnás török kamion előtt. Persze lehet, hogy hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!