Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb bicikli?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy -ha jobb idő lesz- biciklivel járok majd iskolába. Egy olyan kerékpárt szeretnék vásárolni ami: nem túl drága, megbízható, strapabíró. Mi ajánlanátok?:)
2011. ápr. 5. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Természetesen az én biciklim a legjobb a világon :) .

A viccet félretéve: attól függ, mik az igényeid. Ha lopásbiztos biciklit szeretnél, akkor az ócska (vagy annak látszó) bicikli+erős lakat kombinációt célszerű használnod.

Ha tényleg főleg közlekedni szeretnél (és nem zavar, hogy mások esetleg leszólják), akkor én egy egysebességes kontrafékes biciklit javasolnék. 0 karbantartással elmegy évekig, és 30000 alatt kijön újonnan is.

Ha ennél többet akarsz, akkor már lesz váltód is, és rendes féked. Mindkettő plusz karbantartást és plusz költséget jelent. Ha arra kell, hogy szép időben elmenj vele iskolába és havonta kétszer a napsütötte hétvégéken egy kicsit még túrázni (sima földútnál nem nehezebb terepen), akkor a Schwinn Csepel Landridert vagy ehhez hasonló felszereltségű bringákat ajánlom. Az ára ennek is 40-50k körül van. Ehhez már célszerű jó lakatot is venni, egy 4-5000 Ft-os Citadel U-lakat például jó, ha mást akarsz, nézz körül alaposan, mert sok a drága, de gagyi lakat.

Ha ennél többet akarsz, akkor már nem mindegy, hogy mit (országúti, monti, ugrálós stb.). Iskolába járni bármivel lehet, de egy BMX-szel azért nem túl kényelmes és minél drágább a bringa, annál izmosabb lakat kell rá.

2011. ápr. 5. 22:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz meg mondani, attól függ, hogy mennyit szánsz rá. most nagy divatja van a fixizésnek. Olcsó, igénytelen, menő. Ha többet szánsz rá akkor outi.
2011. ápr. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!