Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha nincs a szobabiciklin km...

Ha nincs a szobabiciklin km meg semmilyen számláló honnan tudhatom hogy mennyi km-t tekerek?

Figyelt kérdés
tehát nincs semmi,csak egy papír van rajta ,hogy kj. meg min meg ilyenek de azt nem tudom vhogy meg kéne tudni hogy mennyit tekerek
2011. márc. 30. 18:11
 1/9 anonim válasza:
Megnézed, hogy merre jártál. Rákeresel pl.utvonalterv .hu. és megnézed hány km volt!
2011. márc. 30. 18:36
 2/9 A kérdező kommentje:
szobabicikli!
2011. márc. 30. 18:39
 3/9 anonim válasza:

ja, bocs elnéztem.és minek szobabiciklizel? ha már sportolni akarsz legalább a friss levegőn tennéd.

különben meg m1 mennyit tekersz. pulzusszámodat és időt nézzed.

2011. márc. 30. 18:45
 4/9 A kérdező kommentje:
és akk a pulzusszámot hogy kelleneXD?
2011. márc. 30. 18:51
 5/9 anonim válasza:
fogyni akarsz?
2011. márc. 30. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:
hát igen meg a combom meg a vádlim szálkásítani
2011. márc. 30. 18:57
 7/9 anonim válasza:

diétás étrend mellett.csinálj heti 3x intervallum edzést(1percig tekersz ahogy csak birod egy adott fokozaton, aztán 1percig szépen lassan. ezt ismételd meg 5x.)

aztán emellett futthatnál vagy tekerj 1 órát ne túl lassan.

tempós séta 45-60perc. bármilyen sport amit szeretsz.

2011. márc. 30. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
nekem alap 3km séta megvan egy fél óra alatt mert nekem hazától a suli 1,5 km és mindig sétálok ráadásul 5-6kg-os táskával amiben semmi sincs a tolltartón és könyveken kívülXD a bicajozást 1percig bírom nagyon gyors tempóba utána úgyérzem hogy majd ki ugrik a szívem úgy lüktet sokszor lehet is hallani ilyenkorXD 5percx2 fogok tekerni mert most kaptam a bicajt a kocogáshoz meg még sajna várni kell így eddig heti 20perc futás otthon és heti 3 tesióra és mindig 10perc bem.futás van tesin
2011. márc. 30. 19:12
 9/9 fantooom ***** válasza:
tök mindegy a kilométer... az idő a lényeg. és hogy intenzív legyen az edzés
2011. ápr. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!