Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit szóltok, hogy Lance...

Mit szóltok, hogy Lance Armstrong végleg visszavonult?

Figyelt kérdés
Nekem ő volt a kedvencem, szerintem a könyvei is nagyon jók. 7szer nyerte a Tourt, rák után, én őt becsülöm a legnagyobbra a sportolók közül. Remélem egyszer látjuk még MO-n.
2011. márc. 21. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Az meg ki?
2011. márc. 21. 21:49
 2/8 fantooom ***** válasza:
semmit. megöregedett. Már nem tudott úgy regenerálódni versenyekre mint fénykorában. És ott van a család is amit a verseny miatt kissé mellőznie kellett
2011. márc. 22. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így van, de 2009-ben nem volt rossz, de tavaly semmi nem jött össze neki:( Már tényleg megöregedett, családja is van, de akkoris a legsikeresebb biciklis a világon, aki re rájárt a rúd '96ban. Én akkor is sajnálom, hogy visszavonult:(, és több ilyen nem hiszem hogy lesz, már nem is lesz olyan a TdF nélküle:(
2011. márc. 22. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Varhato volt, hiszen elovettem a bringamat :) Nem akart alulmaradni az oreghaver :D
2011. ápr. 3. 09:50
 5/8 A kérdező kommentje:
XD:D
2011. ápr. 3. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
A legnagyobb kerékpáros volt szégyen hogy valaki olyan csukott szemmel jár a világba hogy nem ismeri Armstrong nevét. De azt tudod ki az az Alekosz meg Justin Bieber meg hasonló szarságok. Na jó válaszolok. Tényleg a legnagyobb volt elképesztő elszántsággal kedvencem volt. Csak hát öreg korra eltűnik vagy egy 20-as a max pulzusodból jó neki még ennyi nem ment el de szerintem már majdnem. Ugye az van majdnem két lépcső terhelésnél. De még így is tudta tartani a lépést. Elképesztő bringás volt nem sajnálom mert valamikor abba kell hagyni de nálam örök marad.
2011. nov. 30. 18:32
 7/8 A kérdező kommentje:
végre valaki nem primitív műsorokat néz, és ismeri Armstrongot. Mo.-ra, vagy a közelbe nem jön valamikor?
2011. dec. 1. 21:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok róla. De egyszer jó lenne vele találkozni.
2012. jan. 22. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!