Vélemény az alábbi bicajról?
Figyelt kérdés
Csak városi használatra gondoltam,gyereküléssel.164 cm magas vagyok,ez a vázméret jó lenne?Holnap megyünk szétnézni,de abban a boltban,ahová megyünk,csak 28"-os vázzal van.Én ezt nagynak tartom,de lehet,hogy tévedek.Köszönöm a segítségeteket!
2011. márc. 17. 07:27
2/9 A kérdező kommentje:
Kinézetre nekem is tetszik,azért néztem ezt.Csak azt nem tudom,hogy mennyire alkalmas/strapabíró úgy,hogy egy 12 kilós gyereket cipelek+ gyerekülés.Tapasztalatokra lennék kíváncsi,illetve arra,hogy elég-e nekem a 26"-os váz?
2011. márc. 17. 09:14
3/9 anonim válasza:
Híresen rossz ez a city bike. Ezt tudom ajánlani: [link]
4/9 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy a 28" és a 26" a kerék méretre vonatkozik, ekkora váz nagyon nagy lenne szóval ez a kerékméret, neked 15"-16"-os váz a megfelelő.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,és a linket is.Az általad ajánlott bicikliről meg sajnos nekem van rossz véleményem,úgyhogy az biztos kilőve.Akkor még nézelődhetek egy sort,mire lesz egy rendes biciklim.:-(
Köszi a helyreigazítást is!
2011. márc. 18. 07:03
6/9 anonim válasza:
Legyen 7 sebesség váltós fokozata!
Egy bringás anyuka.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. márc. 18. 13:49
8/9 anonim válasza:
Bringás anyuka vagyok.Ha még nem késö,fontos,hogy széles gumik legyenek a bringán mert ha a gyerek mocorog sokkal könnyebb az egyensúlyt megtartani.4 éves lányom naponta taxizom.Üdv.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jótanácsot!Még folyamatban van a vásárlás.:-)
Nem is olyan egyszerű a választás,mint azt az ember gondolná!
2011. márc. 20. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!