Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan lehet kijutni a Tour...

Hogyan lehet kijutni a Tour de France - re?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok de 10 éve kezdtem jobban a bringázás után érdeklődni, és Majd egyszer szeretnék részt venni a Tour de France -on. Angol tudásom jó, mert megtudom értetni magam. Rengeteget edzek főleg hétvégén.

Hogy lehet kijutni, vagy milyen módon lehet részt venni a versenyen ?? Vagy sok versenye kell részt venni hogy felfedezzenek, vagy az ilyen dolgok hogyan működnek ??

2011. márc. 12. 20:08
 1/6 fantooom ***** válasza:

jajjj te ember... ne haragudj, de 10 éve kerékpározol és nem vagy tisztában ezzel?

először fel kellene jutnod a magyar élvonalba. Aztán kikerülni egy külföldi komolyabb csapatba. Aztán onnan egy első osztályú csapatba (ahol jelenleg csak 1 magyar van), és ha ott helyt állasz, akkor betesznek a tour keretbe.

A tour de france (gondolom a nevéből adódik) de nem egy TÚRA, ez a legkegyetlenebb bringaverseny 3héten keresztűl.

De hozok egy hasonlatot: olyan a kérdésed mitha 1 focista megkérdezné hogy hogyan juthatna ki a BL-be. Hát úgy hogy el kell jutnia arra a szintre hogy bekerüljön egy olyan komoly csapatba (mint pl a real, baraz v. man. u.) amik biztos h kijutnak oda.

2011. márc. 12. 20:31
 2/6 fantooom ***** válasza:
tehát törődj bele hogy ESÉLYTELEN!!! (versenybringás vagyok)
2011. márc. 12. 20:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, majd elválik minden ,azért kössz :D
2011. márc. 12. 20:53
 4/6 fantooom ***** válasza:

igaz kijuthatsz: nézőként

de az nem kunszt :)

2011. márc. 15. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:

meg arra is készülj, hogy iszonyatos mennyiségű kokszot kell majd bezabálnod :)

- kérem uram, hogy jutok el a zeneakadémiára?

- rengeteg gyakorlással... :)

2011. márc. 20. 01:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, szinte esélytelen. Olvass Lance Armstrong könyvet, h mi mindent csinált. De szerintem a TdF már nem is a bringások versenye, hanem az orvosoké. Ki tud jobb anyagot adni, aamit nem vesznek észre. Kizárt, h kibírják 3 héten keresztül, nap 150-200 km-t 40es átlaggal.
2011. márc. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!