Dirt v Street bmx? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
sziasztok 2hete bmxezek. Már azelőtt is tekertem csak montival. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik a jobb stilus? Ugrani szépen tudok ez a dirt-hez húz de bunnyhop, meg a footjam is megy ezek meg a streethez. Nah melyik lenne jobb szerintetek? Amúgy UMF Brad DJ3-om a gépem.2011. márc. 12. 11:28
1/4 anonim válasza:
nekem is dirt-em volt, bmx re váltottam....bmx en azt mondják,hogy egy idő után meg fájdul a hátad...én am megbántam a cserét...de te tudod
2/4 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem leirni h a dirt gépem caprine x-onlee
2011. márc. 13. 21:51
3/4 anonim válasza:
dirt. hazaúton mehet a bunny meg a fj
4/4 Shrekkettű válasza:
gondolom azért van dirt pálya, vagy valamilyen hegység ugye? Mert ha csak street akk ink ne. Ja meg nem lehet mindkettő egyszerre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!