Szerintetek melyiket válasszam?
Üdv Néktek!Itt a nyár és szeretnék egy biciklit mellyel száguldozhatok minden felé.A kérdés csak az hogy milyen bájkot válasszak.Itt vannak hát a jelöltek:
[link] - Ő egy régi holland cucc (Csepel Lotte), nekem nagyon tetszik igazi retro és én a retronom cuccokat szeretem nagyon. :)
[link] - Ez egy elég régi tanyabájk (Steyr), de nekem tetszetős. :)
[link] - és végül Őt ki nem ismerné?Minden városban lehet ilyet látni, nem is egyet...De mint utólagosan kiderítettem, a cruiser nem egy mai találmány:
[link] - Ez pl. 1950-ből való bicaj. :)
[link] - ahogy ez is. :D
[link] - hát ezt sem most csinálták, de nagyonis hasonlít a mai példányokra. :)
Ha valakinek esetleg lenne valamelyik, tapasztalatokat is szeretnék olvasni róluk és segítsetek szerintetek melyik a legmegbízhatóbb és legjobb a felsoroltak közül.Köszönöm előre is a segítséget. :)
15L
Nos... én tudok neked egyet! Itt a link:
Ez egy Adler (Német) 3 gang speed, ha ez mond valamit:D
Az a lényeg, hogy egy ilyennel valóban tudsz száguldozni, mert 3 sebességes. A pedáloknál van elrejtve a váltó, egyébként látszik is a képen a kis váltókar a alsó vázcsövön:D 70 akárhány éves, szóval ennél már csak a velocipéd lenne a retróbb:D Ha érdekel, írj privátot!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!