Szerintetek jó bmx-et választottam?
Figyelt kérdés
Egy Lofty Freestyle x200-as bmx-et vettem szerintetek ezzel is meglehet tanulni a trükköket?2011. márc. 11. 14:39
1/5 anonim válasza:
"Freestyle" Alapból a nevébe van,hogy ez kifejezetten arra van :)
2/5 anonim válasza:
Nem azt fogom mondani amit hallani szeretnél.
A Loftyval semmiképpen nem tanulsz meg bmx-ezni, csak ha nagyon elszánt vagy, egyébként csak gurulászni vagy hozzá nem értő pipik előtt menőzni fogsz, mert másra nem jó. Nagyon-nagyon nehéz, ár-érték arány pocsék, és hamar törik. Más baja nincs :D. Egyébként ha tudod, passzold le, és 35-40 ért már vehetsz egy Mongoose Pro-t ami a nevétől eltérően kezdőknek való.A pontos típusát nem tudom, sárga, Mongoose Pro, és minden bmx boltba lehet venni. Egyébként meg Hausereket is lehet jó áron venni tesz-veszen, vaterán, de leginkább testbike.hu -n. Remélem tudtam segíteni. Üdv: F18
3/5 anonim válasza:
Előző watafaka??? add el vegyé wtp-t,umf-t,verdét,fit-et, hoffmant vagy akármit használtan!
4/5 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat lehet hogy feldobom vaterára ás akkor veszek egy olyan moongose pro-t
2011. márc. 12. 15:20
5/5 anonim válasza:
Mongoose is elég nehéz, de mindenképp könnyebb lesz vele megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!