Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Teljesen edzetlenül 10 km-t...

Teljesen edzetlenül 10 km-t le fogok tudni tekerni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, nem szoktam biciklizni, talán két éve vettem elő utoljára, csak kiváncsi vagyok hogy el merjek-e indulni a 10 km-re lévő városba vagy nem fogom bírni...? Ja és mennyi időbe telik 10 km-t letekerni edzetlenül, normál tempóban? (ja és nem ebben az időben gondolom, hanem majd tavasszal)

18/L

2011. márc. 6. 15:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

Simán menni fog, ha nem hajtasz mint az őrült.

én gyakran szoktam bicliklizni, én is pont 10km-re lakok a várostól, és reggel biciklivel a suliba 12-16 perc alatt szoktam beérni pedig nem is egy hortobágyon lakom:D

2011. márc. 8. 20:45
 12/14 anonim ***** válasza:

hogy mennyire indokolatlanul aggódsz, itt egy eset:

haverom barátnője eljött velünk egy körre. 60 km bringa, félúton az Óbányai-völgyet megjártuk. A csaj előtte nem túrázott, csak a városi pár kilométereket nyomta naponta. A végén nagyon lógott a nyelve, de nem halt bele :)

2011. márc. 20. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Simán!

Lassú tempóval szerintem olyan háromnegyed-egy óra alatt oda lehet érni.

Ha időközben voltál, mi volt végülis?

2011. máj. 2. 08:28
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Elindultál végül?

És vissza is értél már? ;)(Remélem, érted a viccet, mert csak annak szántam.)

Érdekelne, hogy hogy bírtad végül.

2014. febr. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!