Mi értelme a single speed-nek?
Mivel én montis vagyok el nem tudom képzelni hogy ez valamilyen helyzetbe hasznos is lehet. Mivel nincs rajta váltó túrára, versenyre, sőt még a haverokkal lemenni egy laza körre a közeli hegyekbe se lehet. A váz geometriája miatt ugratni, trükközni egyáltalán nem lehet. De még city, városi bike-nak se megy el mivel nem kényelem-centrikus.
Szóval valaki magyarázza el hogy miért jó az ha a lejtőn lefele nem tudsz tekerni(gyorsabb a kerék mint a lábad)felfele meg tolod... Lehetőleg ne alföldi írjon mert azt megértem :D:D
Ha az alföldieket megérted, akkor mi ez a kérdés?:D Nem a hegyekre találták ki, ennyi. Amúgy előnye például az egyszerűbb szerkezet, kisebb a meghibásodási lehetőség stb.
Sőt! vannak az ún. Fixi, hivatalosan fix hajtású bicók, amiknél nemhogy lejtőn lefele nem tudsz tekerni, a bicikli teker téged:D Vannak mazochisták akiknek meg ez a stílus jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!