A legjobb MTB-ket (hegyibicikli) keresem 70-90ezer forintért. Melyek a legjobbak?
Terep 70% Aszfalt 30% ra használnám többnyire.
Feltételek: Tárcsafék ja és minöségi alkatrészek,anyagok.
Magyar gyártmány, szerintem a legjobb az ár/érték arányban. Most akciós a 2010-es modell. Ennél olcsóbban nem nagyon kapsz, a tárcsafék nagyon megdobja az árat.
a Caprine, amit írtak vagy ez: [link]
Én az utóbbit vettem nemrég. Szerintem a második Neuzer talán viccnek jó, a TZ-31-es váltás... hát a Tescóban is olyan fityeg a zacskókban a Sport osztályon. Full suspension, nos az ilyen kategóriában csak parasztvakítás.. arra jó, hogy ne tudjál rendesen tekerni meg hogy a 10 évesek megcsodálják. Az előző remélem csak viccnek szánta tényleg, főleg annyiért.
Tehát amit én linkeltem, arról annyit tudok mondani, hogy már alig van pár tíz darab az országban és már nem gyártják a szériát (2009-es). Ha tetszik, érdemes hamar keresgélni, boltokba telefonálni. Én túrázásra vettem, amit vegyesen terepen és aszfalton tolok már régóta. Első tapasztalatok a gépről. Váz nagyon könnyű, hegesztések igényesek, szerintem a terepet bírni fogja, viszont versenyszintet semmiképp. Váltás: hátsó Sram meglepően precíz, gyorsan vált, elöl az Acera is jól vált, első váltóval amúgy sem szokott nagy gond lenni. Hajtókar elég merev, mást egyelőre nem tudok mondani. Teleszkópban kellemesen csalódtam, kirugózza az egész tartományt, lockoutolható és akkor nincs is holtjátéka sem. Tetszik. Fékek: gyári tárcsák szerintem picit gagyik, az Avid BB5 fékek viszont brutálisak. Nem csak "díszek". Szinte biztos vagyok benne, hogy a tárcsák meg fognak hajolni, de majd meglátjuk, egyelőre nem csapattam neki nagyon durván. Nyereg pocsék, széttörte a valagam, egy deszkán kényelmesebb lenne. Gumik tetszenek, sok bütyök, jól tart oldalra a sárban is, betonon pedig kis gördülési ellenállás. Azt hittem előtte, hogy cserélni kell majd, de teljesen jó. Felnik WTB SX24, masszív és szép is. Talán a festése nem túl meggyőző, könnyen leverődik, ha odacsapom valaminek. Agyak egyszerűek, de haveromnál bírják a strapát évek óta, tehát nem aggódom. Lánc: Sram.. 1 év múlva tuti csere. Bowdenezés korrekt, igényes. Nemtom mi maradt ki, de így is hosszú lett, szívesen válaszolok ezzel a bringával kapcsolatos kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!