Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Shimano vs. SRAM?

Shimano vs. SRAM?

Figyelt kérdés
Melyik miért jobb?
2011. febr. 14. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
hmm:D ez egy nagyon jó kérdés. ez kb olyan: Pepsi vagy CocaCola?:D vagy mint az Intel vagy AMD? egyébként én Shimano-t használok, de ugyanúgy szeretem a sram-et is. ha nem vagy egy fullprofi versenyző meg se érzed a különbséget:) de még azok se nagyon érzik meg, max 'akkor' mikor az adott cég csúsztat a zsebébe pár millát és szponzorálják. na akkor már megérzik:D
2011. febr. 14. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2011. febr. 14. 20:22
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nekem sajnos a SRAM láncom nagyon hamar megnyúlt/megkopott. Ezért picit tartok tőle, habár most vettem egy új bringát, amin az alkatrészek fele SRAM. Majd meglátjuk.
2011. febr. 15. 11:17
 4/5 fantooom ***** válasza:
én sokévig shimanot használtam, és csak 1 véletlen útján tértem át sramr váltókra. Azt kell mondanom hogy a váltás pontosabb, feszesebb a váltó. De a hajtómű terén shimaonál maradok. MAgas árkategóriás láncoknál szintén a shimanora esküsznek
2011. febr. 17. 20:38
 5/5 Vadmeggy ***** válasza:

Mind a kettőnek vannak vannak jobb rosszabb alkatrészei.

A shimano pl a deore lx ig fos alkatrészeket gyárt. Alsó kategórában a sram megveri a shimanot minőségben, viszont az lx slx xt xtr szériával is felveszi a versenyt az x7 x9 x0 váltóival. Itt már csak az ár dönt, mert mind2 gyártó nagyon jó minőségű termékeket gyárt középfelső/felső kategóriában.

2011. máj. 13. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!