40K-ért milyen bicajt tudok ajánlani? (Igényeim lent)
A kereskedelemben dolgozom, sőt a horgászatban. Tudom, hogy vannak olyan műszaki paraméterek, amikkel meg lehet dobni egy termék árát úgy, hogy az a használati értékét annyira azért nem növeli meg. Tudom, hogy mi parasztvakítás, és mi nem az. Van a Shimano-ból is olyan cucc, ami vacak, és noname-ek közül is, ami jó.
Vannak szempontok, amik KULCSFONTOSSÁGÚAK. Ezeket a szempontokat szeretném megismerni. Adjatok tanácsot PLS!
-A bicajt szinte 100%-ban úton szeretném használni. Az út állapota nem túl jó. Néhol repedések, 1-2 kisebb kátyú. Napi 1 órát használom.
-Nem kell, hogy könnyű legyen a váz, mert az nem érdekel. Aerob mozgásra is használom, így alapba terhelem magam valamennyire. Ha nehéz a váz, könnyebben sikerül. :)
- A váz normál férfi mountainbike-szerű legyen.
- Az előző bicajnál ( elég olcsó volt :) ) a hajtókar tengely elgörbült vagy valami történt, de az első fogaskerekek enyhe 8-as alakban mentek. Na, ez legyen NAGYON ERŐS!
- A váltó egy idő után abszolút nem állt be jól sehová. Ez legyen NAGYON EGYSZERŰ! Melyik a legmegbízhatóbb?
Hát kb. ennyi. Mire figyeljek oda, ha ezek számítanak? 40K-t tudnék rá költeni.
Köszi szépen előre is!
Ennyiért leginkább teszkóbájkot vehetsz, az gagyi.
Jobb ha valami használtat keresel neten!
Köszi, mentek a pontok.
Használtat nem merek, mert fullra nem értek hozzá, és nem tudom, hogy nem összetákolva van-e tök gáz alkatrészekből.
A Hauser-ben akkor érdemes gondolkodni, mint márkában? Vagy abban is van jó és rossz? Esetleg fix a minőségük?
Ha bemegyek a Tesco-ba, és 30 és 40 között veszek egy bicajt, azzal tuti befürdök, nem? Azok gondolom amolyan "liszenszelt" cuccok, tehát a gyártó papíron létezik, és szerencse kell hozzá, hogy jól legyen összerakva a bicaj.
tacskóból biciklit ne. kérlek. tényleg. ígérd meg:D
ennyiért nem fogsz olyat kapni ami teleszkópos normálisat, így inkább kerékpárboltok oldalait nézegetném. én berguson-ban vettem az én bicóimat, szerintem, nézz be az akciós részbe, van 40 körül két gép is, a leírt célokra szerintem alkalmas. Caprine Cherokee V '10 - férfi haver barátnője ilyet nyű egy ideje, elég jól elvan vele. 44k körül van ott, nézz azért szét másfele is
Hali, köszi!
Ez azért szerintem nagyon durva. A minimálbér feléből nem lehet "használható" bicajt venni, így a bicaj megszűnt a szegény ember közlekedési eszközévé válni...? :S
Mit kéne rááldoznom, hogy azt lehessen mondani, hogy használható bicajt tudok venni. Ha mondjuk 50-et mondtok, akkor azt még megfontolom. De ha +néhány 10K kell, akkor megyek ennyivel.
Tesco-sat nem veszek. Most is az van, és komolyan amortizálódott. Napi szinten kell már szervizelni, váltani sem lehet, de nagyon szeretem. Amennyi jóban és rosszban együtt voltunk...! :D
Holnap bemegyek 1-2 helyi bicajboltba. Ha van használt, amiért kezeskednek hogy jó, akkor azt veszem. (Meg gondolom arra van 1 kis gari is.) Ha nincs, akkor valami újat.
Köszi a tanácsokat!
A Capriolo Passion a neked való!
Egyszerű mint a faék, elromlani ugyan el tud( mit vársz 40-e forintért ) De cserébe ott a két év garancia, ami mindenre kitejed. Tudtommal a Hauser egyáltalán nem, vagy csak a vázra ad garanciát.
Köszi, nagyon nagy vagy, ilyesmire gondoltam. Egyszerű, olcsó, nincs benne semmi hiszti, és még jól is néz ki.
Igazából rájöttem, hogy a közelben van egy Schwinn Csepel üzlet. Ezek között van belépő kategóriás bringa 40 körül. Elolvastam néhány tesztet, és azt írják hogy az árához képest jó. Ebben is gondolkodhatok?
A Schwinn nem gyárt neked való mountain bike-ot...
Legalábbis nem a te pénztárcádnak megfelelőt.
De Trekking bicót annál inkább! Minőségben az egyik legjobbak. Ha viszont márka kereskedésben nézed akkor
szerintem inkább szánj rá plussz 10-e forintot, és vegyél egy ilyet: [link]
Schwinn-Csepel Landrider a tisztességes neve.
Nem akarok off-olni de van egy újszerű, hasonló kaliberű
Bicóm eladó, ha érdekel írj levelet!
Üdv: Az előző
Hello!
Köszi az infót meg az ajánlatot. Attól tartok, hogy Te BP-i vagy. Én meg a Balaton fölött lakom, így nagyon kényelmetlen lenne ezt megoldani.
De köszi még1*!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!