Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen trükkel kezdjem a...

Milyen trükkel kezdjem a bmx-ezést?

Figyelt kérdés
Most vettem egy jó kis bicajt (ne kérdezd milyet) mongoose:D a bunnyhop már megy mivel kezdjem amit megis tudok csinálni? ja és olyanok akik aztirják h gurulni tanuljak meg azok kíméljenek... szal ha tudtok vidit is csatoljatok köszi:D
2011. febr. 9. 20:05
 1/5 anonim válasza:

Én először a footjam tailwhipet tanultam meg , viszonylag könnyű trükk,csak rá kell érzeni hogy rúgd ki a vázat,és hogy vissza ugorj ,de napi pár óra gyakorlás elég ,és már patentül megy is ,remélem tudtam segiteni :)

http://www.youtube.com/watch?v=Vpxu6xJdTwg

2011. febr. 9. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. febr. 10. 15:07
 3/5 anonim válasza:
fakie mert az fontos, és akkor utána variációk:D mindenféle 180-ak jöhetnek már, nomeg persze manual:) hajrááá
2011. febr. 12. 20:24
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. febr. 13. 17:48
 5/5 anonim válasza:
hát én a kormány pörit ajánlanám, one foot: egyik lábad felemeled ugratás közben
2011. márc. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!