Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bicikli főleg városra néha...

Bicikli főleg városra néha könnyű erdei terepre max 50 000 HUF-ért?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy biciklit venni, fogalmam sincs a különböző fajtákról pontosan, ahogy kivettem innen-onnan, talán a trekking érdekelne. Szóval olyan MTB jellegűt.

Főleg városi tekerésre kellene, néha megspékelve egy kis hegyi (erdei) túrával.

Ami fontos lenne:

-könnyen guruljon, eddigi biciklijeimen ez nem igazán jött össze, nem győztem tekerni, mig mellettem más folyton csak lazán gurulgatott

-kényelmes nyereg, hosszabb táv után ne kelljen másnap úgy mennem mint akit seggbeb*tak

-megbízható váltó, ne essen ki a válthatósági tartománybol a hátsó fogaskerekeknél a két szélső, illetve a lánc se ugorjon random le

-ami az előzőeket teljesíti, ott a fék már nem gáz :)

-a váz egy 180cm-es magassághoz passzoljon

50k-nál többet nem igazán szeretnék rászánni, nagyjából ennyi lenne. Milyen tipust lenne érdemes venni, és hol érdemes manapság Bp-en nézelődni?

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 17. 19:17
1 2
 11/17 anonim válasza:
Bocs de most jobb képet nem tudtam küldeni.Sáros,de ez ne rontsa az összképet...Minden nap használom hóban-fagyban...
2011. jan. 23. 21:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a képeket! Utánanézek.
2011. jan. 24. 00:22
 13/17 anonim válasza:
Sikerült valamilyen kerékpárt vásárolnod?
2011. jan. 27. 21:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Még nem, még gyűjtöm az infókat.
2011. jan. 29. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:
mali cobra,caprine green way, mongoose rockadile '09, schwinn csepel 20ezerért kapszxD:D:D
2011. febr. 17. 15:46
 16/17 anonim válasza:
Sikerült már döntened?Ha igen kiváncsi lennék milyet választottál.
2011. márc. 18. 20:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Még mindig nem döntöttem el végleg, de egy Kelly's Axis a legfőbb jelölt, némi alkatrészcserével (gumi, első váltó talán). A kitűzött 50k nyilvánvalóan nem valósítható meg. :(
2011. ápr. 17. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!