HoboO kérdése:
Bmx-et szeretnék veni de nem értek nagyon hozzá de már kinéztem magamnak egyet csak nemtom h meik a jobb szin?
Figyelt kérdés
Itt a link: www.all-about-the-bike. co. Uk/mongoose-subject-2011-bmx-bike-black-or-blue---fully-assembled--free-delivery-3071-p. Asp2011. jan. 15. 11:59
11/21 anonim válasza:
baz+ ha minket kérdezel h nem értessz hozzá akk ne a kérdező hanem a válaszoló oktasson ki nem?
12/21 anonim válasza:
am nemazért de kibas zott sz ar bicó!
13/21 anonim válasza:
Auscher na da rughten dauf bom vollen www.mongoose.com:D
14/21 anonim válasza:
Kedves nagyfas.z kérdező! Milyen alapon oktatod ki a válaszolókat mikor "nem értek nagyon hozzá"???
A másik az hogy irogatták h kezdésnek jó... KIBAS.ZOTT SZAR NEHÉZ BICÓVAL KEZDENi ... Nincs sikerélményed.
A harmadik a súly ku.rva fontos ... szeirnted a profiknak miért 9-10 kiló közötti a bicójuk? (kg) Nem 11meg 12 és msot jönnek majd a válaszok h "júúúúj 1kiló sok" igen sokat számit akár centiket ami néha életmentő ... nem mindegy hogy a 9kilós bicóval 1métert bunnyzol fel lépcsőt vagy a 11kilóssal beakadsz...(főleg kezdőknek mondom) Én fittel kezdtem és nagyon is jól tettem emrt láttam ahogy a haverom (együt kezdtük) küszködik a 12kilósával...énmeg lazán pár hét alatt 180 to fakie stb ment :)
16/21 anonim válasza:
am meg a fit bicó az drága nem?
17/21 anonim válasza:
Vegyél egy jobbat pl:fit, eastern, subrose, hoffman,ezek megbizhatóbbak mint a mongoose!:D és nem sokkal drágább ennél a kemény 50 000 forintnál nem kell a leg"pro"-bat venni elég pl egy 70 ezres kategória!én nekem egy fit-em van 80ért vettem 18éves vagyok és még mindig tűri!
18/21 A kérdező kommentje:
és mikor vetted?de szted ez a subject nagyon szar??
2011. jan. 21. 22:34
19/21 anonim válasza:
hát kezdésnek jó de hány kiló vagy mert ez szerintem inkább olyan 50kilós gizda gyerekeknek való!:S
20/21 A kérdező kommentje:
hát nem 50kg kicsit töb de hiten váza és az strababíró sztem
2011. jan. 22. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!