Mi a véleményetek a Kross bringákról?
Nem értem pontosan a kérdést.
Mégis milyen szemszögből mit gondolunk róla?
Mert nekem egészen véletlenül használhatatlan az összes mivel egy Marc Vinco-val járom az utcákat.:)
Lökj egy képet, had lehessünk okosak!
Hát nekem egy Kross Hexagon V3-as bringám van, és olyan szemszögből nézzétek, hogy pl... Kinek mi az első benyomása a márkáról pl. Én elég sokat melóztam (diák vagyok) ahhoz, hogy összejöjjön erre a pénz, 60-70 között mozog, és kíváncsi vagyok, hogy a hozzáértőbbek mit gondolnak, gáz-e maga a bringa, alkalmatlan MTB-re, stb.
Vagy, hogy egyáltalán hallottatok-e róla?
Köszi a kommentet!
Én is így gondolom, hogy amíg csak hobbiszinten tekerek (lightos DH, budai hegyekben pl.), nekem tökéletesen megfelel, vagyis remélem, hisz főleg hegyi használatra készítették. Másrészről így van, ha ezt szokom meg, a több százK-s bringa se győzne meg arról, hogy nekem újra spórolnom kell egy jobb biciklire....
Hát nemtudom.
Én most nézem őket, nagyon, mert olcsobb mint egy scott stb. de jónak néz ki. Bár mégegyszer fel kell raknom a kérdést nekem is, mert érdekel azóta mik a vélemények.
Honnan van ennyi pénzem? Én speciel gyüjtök. Egy éve.
13/f
UI: lehet hülyeség hogy ennyiért, de ezt hosszabb időre venném, túrákra, stb. Pesten meg (mert itt lakok) használom a régit amit nem annyira lopnak :D Bár az sem egy rossz bicikli, ahhoz képest hogy valami noném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!