Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi a véleményetek a Kross...

Mi a véleményetek a Kross bringákról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem értem pontosan a kérdést.

Mégis milyen szemszögből mit gondolunk róla?

Mert nekem egészen véletlenül használhatatlan az összes mivel egy Marc Vinco-val járom az utcákat.:)

Lökj egy képet, had lehessünk okosak!

2011. jan. 2. 00:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát nekem egy Kross Hexagon V3-as bringám van, és olyan szemszögből nézzétek, hogy pl... Kinek mi az első benyomása a márkáról pl. Én elég sokat melóztam (diák vagyok) ahhoz, hogy összejöjjön erre a pénz, 60-70 között mozog, és kíváncsi vagyok, hogy a hozzáértőbbek mit gondolnak, gáz-e maga a bringa, alkalmatlan MTB-re, stb.

Vagy, hogy egyáltalán hallottatok-e róla?

2011. jan. 2. 00:24
 3/9 A kérdező kommentje:
2011. jan. 2. 00:25
 4/9 Szaszdave válasza:
Bevallom nincs sok tapasztalatom a drága gépeknél, de próbáltam már ezt az árkategórát és szerintem egy átlag tudású mtb-nek teljesen megfelel. Nem bírom az olyan véleményeket akik a 100 vagy több száz kilós bringákra mondják, hogy a fele sz@r meg ha ezt és ezt még 200 ért kicserélsz benne akkor kimehetsz max erdőbe. Pénz hiányában én évekig toltam egy sima acél tajvani bringával a tokaji dh ösvényt(ami utólag belátva felelőtlenség volt!!), persze finoman, de nem hullott szét alattam. Megértem mások álláspontját is, mert ha egy 200as ról ülsz fel erre biztosan sokkal rosszabb,de viszonyítani kell hanem nézni az elvárásokat. Nekem amúgy tökre tetszik, toljad neki meg legyél büszke, hogy ezért te dolgoztál meg és nem apád.......
2011. jan. 9. 13:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentet!

Én is így gondolom, hogy amíg csak hobbiszinten tekerek (lightos DH, budai hegyekben pl.), nekem tökéletesen megfelel, vagyis remélem, hisz főleg hegyi használatra készítették. Másrészről így van, ha ezt szokom meg, a több százK-s bringa se győzne meg arról, hogy nekem újra spórolnom kell egy jobb biciklire....

2011. jan. 9. 15:06
 6/9 anonim válasza:
háttt... elég fasza ... nem is elég hanem giga extra jó ... hupsz bocsi a csúnya beszédért de tényleg és honnan van ennyi pénzed???
2011. jan. 21. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyira nem drága
2011. jan. 21. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom.

Én most nézem őket, nagyon, mert olcsobb mint egy scott stb. de jónak néz ki. Bár mégegyszer fel kell raknom a kérdést nekem is, mert érdekel azóta mik a vélemények.

Honnan van ennyi pénzem? Én speciel gyüjtök. Egy éve.

13/f

UI: lehet hülyeség hogy ennyiért, de ezt hosszabb időre venném, túrákra, stb. Pesten meg (mert itt lakok) használom a régit amit nem annyira lopnak :D Bár az sem egy rossz bicikli, ahhoz képest hogy valami noném

2011. aug. 9. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
két és fél éve van meg nekem, azóta volt egy váltócsere (1-2 ezer..) pár fékbovden, belsők, ennyi, mondjuk nincs is agyonhajszolva, de a legtöbb cucc rajta azért minőségi.
2011. aug. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!