Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A Bmx jobb vagy a Mountain Bike?

A Bmx jobb vagy a Mountain Bike?

Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 09:16
 1/9 anonim válasza:
77%
Mountain Bike több sebeséges ergó könnyebb vele városban és a határban is menni
2010. dec. 26. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mire akarod használni
2010. dec. 26. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mire szeretnéd használni. BMX szerintem nem kifejezetten közlekedésre való, a kis kerekek, kicsi váz és az általában 1 sebesség arra való inkább, ha trükközésben gondolkodsz.

Mountain Bike sokmindenre jó, a legtöbb ember ugye közlekedésre használja, városban és könnyebb terepen, túrázás közben egyaránt megállja a helyét.

A hangsúly tehát a felhasználáson van, ha trükközni, freestyleozni akarsz akkor BMX, de ha nagyobb távokat akarsz menni, úgy hogy közben kényelmesen szeretnél ülni és pedálozni akkor monti.

2010. dec. 26. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Annyi ilyen kérdés volt már...
2010. dec. 26. 19:26
 5/9 anonim válasza:
Hello!! Én a mecseken lakok és 2003 ban kaptam egy montit hauser nem is drága meg semmi extra és amiket itt megyek velle az nem semmi. azt 2 éve meg kaptam egy bmx et és itt sajnos pécsen nem nagyon tom kihasználni de szoktam járni rokonokhoz a kisalföldre bedobom a csomagtartóba (amit azért a montival nem ilyen egyszerű) és ott nagyon jól ki tom használni. szoval hegyesebb utakon: monti lankásabbon: bmx
2010. dec. 29. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A BMX városba jó mert mozgékony és könnyen elfér ,de ha igazán haladni akarsz vagy sportként űzni akkor MTB az igazi. BMX sportolni csak annyiban hogy lehet vele trükközgetni ezért nagydarab alkatú embereknek nem ajánlom.
2010. dec. 30. 17:22
 7/9 Cezsoca válasza:

Vegyé inkább versenybicigliiiit!:)

Bringázáshoz meg normális kerékpárt, amin kényelmesen ülsz. Ne bolondítson meg a 623 sebesség. Én Hollandiából hoztam egy klasszikus "Oma fit" bringát és élvezet vele tekerni ráadásul könnyű, ha emeletre cipelnéd ez is fontos.

2011. jan. 11. 08:13
 8/9 szotyi41 ***** válasza:
Attól függ mire használod.Ha ugrálni vagy csajokat hódítani bmx de ha csak menni szeretnél akkor mtb amm ha dirt mtb akkor ameik jobban bejön v kényelmesebb
2011. márc. 19. 18:56
 9/9 kdragon válasza:
a rendes mountain bike-al is lehet szöktetni(ugrálni) vagy trükközni. http://www.youtube.com/watch?v=8nAfA6NQ2x4
2013. júl. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!