Cross / Trekking kerékpár 80e-ért. Milyet?
80e forint körül szeretnék kerékpárt venni, de nem tudom melyiket lenne érdemes. Amiket eddig nézegettem:
Caprine Tour Cross
Neuzer X2
Schwinn-Csepel Elite ACERA
Olyan kerékpárokat preferálok, amiknek a teleszkópja hétköznapi használatra tökéletes, és állítható, esetleg LOCK-olható. Illetve szeretném, ha hátul 11 fogas fogaskoszorú lenne, bár ez viszonylag olcsón a későbbiekben módosítható, de ha alapból az lenne annál jobb.
Szerintetek milyet vegyek? Esetleg tapasztalat a fent említettekről?
Caprine-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de még senki sem dicsérte. Neuzer: olcsó, jó minőségű, az X2-es nagyon összhangban van, öröm használni, ráadásul jó minőségű.
A Schwinn-Csepel mostanában egyre rosszabb bringákat gyárt, hosszú távon nem ajánlom.
A neuzer nekem is tetszik, kivéve a teleszkóp az, amitől félek. Viszonylag keményebb teleszkóp való alám, és attól félek, hogy ez az M2000 nem bír sokat.
Esetleg azt nem tudod, hogy a NEUZER X2-nél hátul mekkora a legkisebb fogaskerék fogszáma?
Én éppen meg pont a Caprinehez értek ,
/nekem is egy Caprine spirite van 2 és fél éve bár már eléggé feltuningoltam de inkább XC/CC irányba :)/
ezt tudom neked caprinek közül javasolni ebben az árkategóriában neked tökéletes lenne. Teló assszem lockoutos tehát zárható a váz geometriája országútra tökéletesen megfelel váltó kormány stimt nincs benne kifogás és az ára is jó.
11-es fogaskoszorú olcsó...jó vicc :D Az a legdrágább egy 8-as is bőven elég országútra , nem hiszem hogy olyan meredeken mennél felfelé ahova kellene 11-edik fokozat még nekem is csak ritkán kell a 8. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!