Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Széles kormányú hegyi bringa...

Széles kormányú hegyi bringa mellé vennék egy Gravelt. Meg lehet szokni ezek után a szarvkormány esetlenségét?

Figyelt kérdés

A hegyi bringám 75 centi széles kormánnyal rendelkezik, hozzászoktam, hogy a nagy erőkarral bármilyen helyzetben elfordítom a kormányt.

Vennék egy gravelt, hogy az is legyen itthon, de azok szerintem csak szarvkormánnyal néznek ki jól, simával nagyon idétlen (nem is fogok sima kormánnyal venni).

Hogyan lehet megszokni, hogy kb. fele akkora szélességű lesz a kormányom, ezáltal az erőkar nagyon lecsökken, és ezáltal valószínűleg a manőverezhetőség is?

Pl. Ha városon át megyek a montival, gyorsan tudok reagálni egy kocsiajtó kinyitásra a bringaút mellett. A rövidke szarvkormánnyal ezt a gyors reagálást el sem tudom képzelni.

tegnap 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!