Valamilyen alap "játszós" E-bringát vennék munkába járás miatt. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Napi szinten oda-vissza 10 km az út, sík terepen. Végig van bicikli út, csak át kell vágni a városon. Nem a sportolás a cél, nem akarok vele túrázni (arra ott van a rendes biciklim), hanem az izzadásmentes munkahelyre való bejutás. Az elmúlt fél évben e-rollert használtam, imádtam hogy mindenhol pikk-pukk ott vagyok vele, azonban tegnap egy nagyobb járdarepedésnél kitört az első kerék és akkorát estem, hogy a mentő vitt el. Most már nagyon veszélyesnek tartom az e-rollert, így váltani szeretnék valamire.aug. 26. 10:27
1/8 A kérdező kommentje:
Az se gond, ha max rásegítéssel kell működtetni, csak keveset kelljen tekerni vele. Nem gond, ha minden nap kell tölteni.
aug. 26. 10:46
2/8 anonim válasza:
Súlyod? Lóvé, tól-ig?
Nekem Touroll J1 ST van.
300 valamennyi volt, dejó, és direkt női vázas, így nem kell spárgáznom ha ráülök.
3/8 anonim válasza:
10 km-re minek ebike? A 6 éves fiam letekeri kisbiciklivel.
4/8 A kérdező kommentje:
35 fokban hiába csak 5 km-re van a munkahely, egy darab száraz folt nincs rajtam mire beérek, és ingben kell menni.
Kb 300e Ft lenne a limit. Mivel másra nem használnám, csak ingázásra.
aug. 26. 12:10
5/8 A kérdező kommentje:
Férfi, 84 kg vagyok
aug. 26. 12:11
6/8 anonim válasza:
300 ezerért már új kapható és hobby szinten tökéletes.
7/8 anonim válasza:
300-ért nem kapsz normális bringát sem, amit érdemes megvenni.
Milyen munkahely az, ahol ingben kell lenni, de nincs zuhanyzó?
8/8 MGéza válasza:
Valami jogsiféléd van? Akkor egy monster roller jó széles gumikkal jobb megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!