Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit vegyek városba...

Milyen biciklit vegyek városba, csak környéki használatra, viszonylag kezdőként?

Figyelt kérdés
Főleg csak a kerületben használnám a kerékpárt, ide-oda elszaladni vele. Nem vagyok tapasztalt bringás, kb. 10 éve használtam utoljára, most 25 éves vagyok. Csepel bicikliket néztem, Velence N3 agyváltós, Velence 7 sebességes és Budapest B 28" N3 agyváltós. Azt már valahogy összeraktam, hogy az agyváltós jobb nekem városba, de tudnátok más szempontokat is írni, amit érdemes figyelembe vennem, illetve ezek közül ajánlani valamelyiket? Vagy esetleg más bringát, kb. 150 ezerig? Előre is köszi!

jan. 27. 16:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sík terep, igazából Pestről van szó. Ha rutinosabb leszek, mondjuk felmennék egy hídra is, vagy valami, de azért ez a ritkább, meg igazából gondolom megoldható ezzel is.
tegnapelőtt 21:36
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, én az Északi Vasúti Hídon járok át a Rómairól Újpestre, és a Budai felhajtó olyan meredek, hogy egy sebességgel nem bírnék feltekerni, pedig nem ma kezdtem a biciklizést. Alföldön ez nyilván nem téma, oda jó bármi, mint pl. ez: :)

https://www.youtube.com/watch?v=3ex8V_Z7CVA

tegnapelőtt 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!