Nem jön le a bicikli külső gumi: van valami jó módszer?
Figyelt kérdés
Egy órát küszködtem vele, sehogy sem akar lejönni. Nagyon feszes.
Korábban nem volt probléma, gyorsan le tudtam szedni a köpenyt. Most új felnit kapott a bicikli, le kellett cserélni. A szerelő ugyanazt a külsőt tette vissza, azt nem kellett cserélni.
Van valami tipp hogyan lehet könnyíteni? Ha lehet ezért nem mennék megint vissza a szervizbe, így is "vagyont" fizettem eddig.
tegnap 18:53
1/1 anonim válasza:
A felni legkisebb átmérője/kerülete a középvonalban van. Ide be kell nyomkodni a gumi peremét, majd utána kell elkezdeni egy részen lefeszíteni. A leszedéshez jó minőségű, műanyag szerszámot ajánlok, amit a küllőbe be lehet akasztani. Youtubeon van róla rengeteg videó, ha esetleg ennek a használatával nem vagy képben. Szappanos vízzel lehet még könnyíteni a gumi szerelését, de én ezt inkább felrakáskor ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!