Kerékpáros sisakot hogyan érdemes tisztítani?
Figyelt kérdés
Kölcsönadtam a sisakomat, az illető jól beleizzadt, a sarat is felcsapta a kerék. Eddig kb. abból állt a tisztítás, hogy áttöröltem nedves ronggyal, a szivacsbetéteket meg kimostam. Ez most úgy tűnik kevés lesz.
Kimoshatom kézzel egy vödör mosószeres vízben, vagy a szivacsos szerkezet megszívja magát?
dec. 4. 22:51
1/10 anonim válasza:
Ki.
Nőt, horgászbotot és biciklis sisakot nem adunk kölcsön.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jöhetnek még válaszok azzal kapcsolatban, hogy ki hogyan tisztítja a sisakját, milyen módszer vált be.
dec. 5. 09:00
5/10 anonim válasza:
Kimosod,kifacsarod mint a mosogatószivacsot,kész. A sarat meg lesikálod nedves ronggyal,nem kell nagy ügyet csinálni ebből.
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, akkor megmondom mi lesz. A kiszedhető szivacsbetéteket kiszedem és kimosom. A sisakot áttörlöm bő vizes mosószeres szivaccsal, utána zuhannyal lecsapatom. Végül áttörlöm száraz ronggyal és felakasztom száradni.Köszönöm magamnak, hogy megválaszoltam a kérdésemet.
dec. 6. 20:52
7/10 anonim válasza:
Alapvetően a kérdésed arra szólt hogy kimoshatod e a betétet,erre kaptál választ.
Ha eddig tartott kitalálni hogy a sarat a műanyag külső héjról hogy mosd le,hát arra inkább nem mondok semmit. Vagy annyit inkább mégis,hogy a mosószert jobb volna kihagyni a vízből,kis sikálással lejön az.
8/10 A kérdező kommentje:
Kívül-belül retek, nem lehet elkülöníteni kizárólag a külső héjat. De ha csak kívül lenne retek akkor sem lehetne, folyna az befelé is. Akkor ez lesz most a "hogyan mossunk sisakot" c. kísérleti projekt. Remélem annyira nem porózus a szerkezet, hogy megszívja magát.
dec. 6. 21:45
9/10 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, hogy esetleg lesz-e valami ellenjavallat. Mostam én már ki porózus szerkezetű dolgokat (pl. kesztyűt, cipőt, papucsot), és a helyzet rosszabb lett mint volt. A víz beszivárgott viszonylag gyorsan, viszont kiszáradni nem tudott azelőtt mielőtt beposhadt volna.
dec. 6. 21:51
10/10 anonim válasza:
Vegyél újat, ezt meg add oda karácsonyra annak aki belakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!