Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A kerékpározás feladni érdemes...

A kerékpározás feladni érdemes a biztonság érdekében?

Figyelt kérdés

Elég fontos dolog az életemben az országúti kerékpározás, de mostanában valahogy olyan érzések keringetnek, hogy ez veszélyes hobbi, forgalomban az autók között.

Nem akarom magam összetörni sem.

Évente kb 3000 ezret szoktam menni.

szept. 3. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak körültekintőnek kell lenni, megfelelő útvonalakat választani. De ha nagyon félsz az nem jó, akkor inkább ne csináld, mert csak bevonzod a bajt. Én nem tudom elképzelni hogy abbahagyjam, ahhoz túlzottan szeretem.
szept. 3. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Feladni nem érdemes szerintem, de lehet, hogy megfontolnám a szakág váltást. Egy gravel vagy monti nem köt az aszfalthoz, és olyan helyekre vihet el, ahol eddig nem jártál.
szept. 3. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha így érzel, akkor valóban érdemes abbahagyni, más területre átnyergelni, mert ha mész az úton, mindig hasonló gondolataid lennének, ami nem vezet jóra.
szept. 3. 20:15
 4/14 47. ***** válasza:
100%
Három millió kilométer az elég komoly egy évre.
szept. 3. 20:22
 5/14 A kérdező kommentje:

Jaj tényleg rosszul írtam

3 ezret szoktam évente.

szept. 3. 20:26
 6/14 MGéza ***** válasza:
Valóban veszélyes. Ezért mondom, hogy keresni kell a környékeden az alternatívákat, beszélni bringás csoportokban hogy ki mit javasol, hová menj. Nekem sem jut eszembe az 51-es főúton tekerni hacsak nem muszáj, csak mert az az országút a környékemen. Számtalan alsóbbrendű, kevésbé forgalmas út akad, nyilván feléd is.
szept. 3. 20:35
 7/14 anonim ***** válasza:
53%
Kizárólag kavicsos utakon tekerek a környéken és töltésen (MTB) néha kerékpárúton. A közútak életveszélyesek.
szept. 4. 07:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Amúgy merre szoktál tekerni? Hátha tudunk tippeket adni.
szept. 4. 13:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

#7!

Érdekes, én még egyszer sem haltam meg közúton.

szept. 5. 00:57
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes, én még egyszer sem haltam meg közúton."

Csak egyszer tudsz úgy is. Egyébként én a faluban sem tekerek mióta lesodort egy autó az árokba. Csakis töltésen vagy kerékpáruton megyek. Életveszélyes autók között.

szept. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!