Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A tubeless ready kerekek...

A tubeless ready kerekek esetében valóban borzalmasan nehéz a belső kicserélése defekt esetén?

Figyelt kérdés

Csak maga a kerék tubeless ready, de a rendszer nem tubeless, belsővel használnám.

[link]

Ezt a biciklit néztem ki, de találtam két véleményt is, ami emiatt panaszkodott.

Őszintén szólva nekem ez kardinális kérdés, nem kezelem jól az ilyen helyzeteket, ha negyed óránál többet töltök egy defekt cseréjével, befeszülök.

nov. 29. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
62%

Gumi és felni függő. Van, hogy a külső pereme nagyon nehezen pattan be a helyére, ezért szappanozni, túlfújni szükséges.

A defektet megelőzni célszerű. Ha tubeless a rendszer, érdemes úgy használni, és tubeless defektjavítót hordani magadnál, plusz vész esetére egy belsőt. Ha ragaszkodsz a belsőhöz, akkor abba érdemes defektgátló löttyöt tölteni.

nov. 29. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
11%
Mert balfaxok. Egy defektcserétől miért kell agyfaxt kapni???
nov. 29. 13:05
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy az 1-es is írja, nem azon múlik, hogy tubeless ready a felni.
nov. 29. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Gumifüggő,a maxxis dhf csak úgy ment fel hogy konkrétan lábbal nyomtam rá,de schwalbe gumik pl simán fel szoktak menni kézzel is. Ha van nálad tartalék belső akkor nincs olyan defekt ami 15 percnél tovább tartana
nov. 30. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!