Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen ruhát ajánlasz gravelre...

Milyen ruhát ajánlasz gravelre most a télen?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy szett komolyabb bringaruhát télre... sokat fogytam bringázással, ahogy jöttek a hideg idők vettem itthonra görgőt, de nem az ogazi, szeretnék kimenni minden nap, vagy akár melóba járni mint nyáron (20km), de nincs hozzá semmi ruhám és nem is értek hozzá mi kéne hozzá, szóval aki bringázik ilyenkor is országúton/gravel vonalon, az segíthetne kicsit :)

#téli ruházat #Bringa ruházat
nov. 17. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
61%

Nincs tuti válasz az öltözködésben, mert mindenkinek más a hőérzete. Nekem 6 foktól lefelé kell a kamásli.

Viszont amikor még süt a nap, 9 fokban kibírok rövidnadrágban, ha úgy alakul menet közben és egy karmelegítő felhúzásával már le tudok jönni Dobogkőről.

Más 15 fok alatt már hosszúnadrágot húz. 15 fokban megsülük benne.

Az a téli kesztyű, amiben tudok órákon át tekerni, abban lefagynak az ujjaim, ha társasággal megyek és nincs tempó.

nov. 18. 00:57
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Én Decathlonból öltöztem fel télre, mert ott volt olcsó. Nadrág, téli aláöltöző, kabát, téli cipő, kesztyű, sál, sisak alá való sapka, kb ennyi. XLC CB R07 téli cipőm van, 40k Ft volt, de megéri, sokkal többet jelent, mint egy kamásli vagy téli zokni vagy bármilyen trükk, amiket neten olvasol. 2-3 órát el lehet tekerni benne 0 fokban is.
nov. 18. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Egész más kell a munkábajáráshoz mintha túrára mész. A Decathlonban vannak ezek a legolcsóbb aláöltözetek (pl wedze) alulra és felülre is. Arra mehet a sima utcai öltözeted, és egy vékony kabát. Érdemes venni csősálat, és egy igazán jó meleg bringás kesztyűt, ezekből is mind jók a legolcsóbb dekásak. A sífutó kesztyűk között is érdemes szétnézni.

Túrához, nagyobb távokhoz meg már komolyabb cuccok kellenek, rendes technikai öltözetet érdemes venni, kabát, nadrág.... A futó cuccok kicsit olcsóbbak szoktak lenni mint a bringásak, és kb ugyan olyanok, szóval azok közt is érdemes szétnézni. De nadrágnak a legnagyobb hidegben egy polárbéléses vízhatlan túranadrágot hordok, aláöltözettel együtt.

nov. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!