Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik defektvédett gumi...

Melyik defektvédett gumi megbízható?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban háromszor volt defektem Continental eRuban-al. Van amelyik jobb ennél vagy ez valami őszi sajátosság? Nem az erdő mélyén kerékpározok, közúton és kerékpárúton. Azt hozzátenném, hogy felénk a kerékpárút néhol sajnos földutat jelent.
ma 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó lenne tudni mi okozza.

Nálunk itt BP hungárián kívül sok helyen van királydinnye sajnos.

Nekem arra a defektfolyadékos belső + vastagított (7-9mm futófelület) külső segített. Ez ugye szúró sérülést okoz, lassúdefektet. Kihúzom a tüskét, felpumpálom, a folyadék hamar befoltozza a lyukat. Maga a belső tovább élt ezzel, mint a külső!! Szétrepedt már a külső. Végül a szelepnél eresztett, hiába takarítottam ki belőle a folyadékot, hiába cseréltem ki a szelep belsejét.

Vágó defekteknél, üveg vagy éles fém, padkakő, ilyesmi... arra viszont nincs megoldás. Enyhíthet valamit ha vastag a külső... ebben nem vagyok otthon, nem tudom hogy valami fémhálóval erősített szerkezet segíthet-e valamit. Nem jók az utak erre se, de eddig túléltem mindent.

ma 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!