A kerékpáros kesztyűk tenyér felőli oldalára miért nem raknak neonszínű illetve fényvisszaverő felületet?
Hogy a picsbe ne látszódna? Te nem szoktál jelezni amikor fordulnál???
Akkor kell látszódnia a tenyér felőli oldalnak, lássák elölről is, hátulról is, és ne csak piszliméretű fényvisszaverők legyenek rajta.
Anyám..ez a stílus.
Na mindegy, de szoktam jelezni, csak nekem a tenyerem olyankor nem hátrafelé néz.
Lehet kapni ezt a merev műanyag fényvisszaverőt, amit csuklóra vagy bokára lehet tenni, mint egy karperec,az szerintem elég jól látható.
Mert azzal fogod a kormányt, ezért nagyon hamar tönkre menne.
Az karperec szerintem is nagyon jó.
"Hogy a picsbe ne látszódna? Te nem szoktál jelezni amikor fordulnál"
A biciklisek 90%-a baxik jelezni, lámpája sincs (a korom sötétben), egy 100 forintos fényvisszaverő mellényt nem képes felvenni, majd gondolod pont ilyen kesztyűvel fognak kalimpálni. Jah...
Nem kell csodálkozni azon hogy a normális emberek elhagyták ezt a kategóriát...
Téged honnan szalasztottak kérdező? Te is az OPNI bezárása után kerültél utcára? A másik kérdésed is csodálatos... gratlálok!
Ha képes lennél normálisan utánanézni annak amiről ennyit zsagyválsz,akkor tudnád hogy sok kesztűnek van fényvisszaverő rész a tenyerén.
Ha nem lennél ennyire buta,akkor azt is tudnád,hogy 1)baromság csavargatni a kezed ha jelzed hogy kanyarodni fogsz.
2)nagyon gyorsan elkopik és elkoszolódik a tenyérrész tehát kb 1 hét használat után semmit sem ér a kis fényvisszaverős csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!