Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha Mol Bubi biciklit felvesz...

Ha Mol Bubi biciklit felvesz valaki és lezárja gyűjtőállomáson kívül, de rögtön tovább is indul és végül beviszi egy Bubi gyűjtőállomásra, tehát végül nem másnak kell elszállítania kerékpárt és visszatennie, akkor is 5000 Ft büntetést kell fizetnie?

Figyelt kérdés

szept. 28. 08:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egyszer úgy jártam, hogy nem tudtam parkolni a kerékpárral. Egyszerűen nem engedte a funkciót, csak pörgött a kurzor és nem csinált semmit. Lezártam az okoslakatot és úgy vette, hogy én akkor leadtam a kerékpárt. Felhívtam az ügyfélszolgálatot ott helyben és mondtam hogy mi újság, a nő erre azt mondta, hogy semmi gond, ha pár percen belül újból felveszem, akkor még nem frissíti a kerékpár a helyadatait, ezért nem számítanak fel érte semmit. Ez júniusban volt, ha azóta nem változtatták meg a programot, akkor elvileg nem lesz gond.
szept. 28. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt pótdíjnak hívják, nem büntetésnek.
okt. 4. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!