Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Slime TUBE Sealant defektjavít...

Slime TUBE Sealant defektjavítóval milyen tapasztalatotok van?

Figyelt kérdés

Most, hogy defekt szezon beindult, arra gondoltam, kipróbálnám ezt: [link]

Van esetleg valakinek tapasztalata vele?

Elméletileg két kerékre való adag. De az én gumim nagyon vékony, kb. 1újnyi. Bele fér abba ennek a fele? Kell bele? Honnan tudom, mikor van benne elég?

Köszönöm a segítségeteket.

#Slime #defektjavító #Slime TUBE Sealant defektjavító #sealant
aug. 30. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A gumi méretét nem ujjban mérjük, hanem milliméterben. Az oldalára rá van írva, hogy mekkora. Gondolom belsőgumid is van, akkor abba kell tölteni. Belső nélküli használathoz speciális felni és gumi kell.
aug. 31. 08:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Slime kalkulátor: [link]
aug. 31. 08:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#1- köszi. Tudom. Nem voltam a bringa közelében, és azért volt a "szakszerű" méretmeghatározásom, hogy "kb."!! 1 újnnyi. És igen, van belső gumi is. Ha belső nélküli lenne, úgy írtam volna. És ebben az esetben a gumi és a felni is ennek megfelelő lett volna. Ez egyértelmű.

#2 Köszönöm, ez a kalkulátor nagyszerű! Köszönöm neked!

aug. 31. 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
1-2 is én voltam. Még annyi, hogy a Joe No Flats nekem tovább bírta belsős rendszerrel. Slime-ot 6-7 hónap után cserélni kell (belsővel együtt), a Joe-s tej 2 év után is betömített egy lyukat.
aug. 31. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor mindkét alkalommal neked köszöntem meg. :)

A Joe's no Flats ismeretlen volt számomra, mondjuk nemrég a Slime is. De ez utóbbi meg van már, tehát ezt kipróbálom, elméletileg két évet ígértek, hogy bírni fog, hát most kiderül. :)

Utána következik a Joe's no Flats is. :)

aug. 31. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem kb. két éve van Slime a belsőkben. Az egyik eddig bírta, a hátsó keréken kihasadt valamitől a külső-és belső, durrdefekt volt és a Slime ott csordogált belőle. :( De kb. két évig tette a dolgát, az említettet leszámítva nem volt defektem, pedig régen - amikor még nem volt ismert ez a trutyi, volt hogy két hét alatt három defektet szedtem össze, királydinnyétől, aszfalton... :(
aug. 31. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!