Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nőként milyen férfi kerékpáron...

Nőként milyen férfi kerékpáron biciklizni? Nehéz? Mi egyáltalán a különbség?

Figyelt kérdés
Egy meghirdetett bicikli kapcsán melyik információból tudom meg, hogy női-e?
aug. 27. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem Hollandia, hanem Magyarország és a belvárosban elég sokan járnak biciklivel dolgozni, iskolába. Szoknyában, nem sportruhában. Nyilván országúti kerékpárosok nem szoknyában járnak :D
aug. 27. 15:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak felszállni más rá. Szoknyában oda kell figyelni mikor lendíted a lábad, de nem megoldhatatlan az sem. :) Korábban női vázas bringáim voltak, most egy jó ideje már csak férfi vázasok vannak.
aug. 27. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem ez a láblendítgetős módszer sosem jött be, pedig lovagoltam is. Mondjuk ha van hátul kosár is, az is nehezítő tényező. :)

Nekem amolyan női-uniszex vázas biciklim van, nem kimondottan ejtett vázas, mint a mai női városi bringák, hanem egyenes a felsőcső is és nincs sokkal lejjebb, mint a férfi váznál. Én "felmászom" rá, mert elég nagy a vázméret, magasan van a nyereg, épp a lábujjaim érnek le. Viszont így hatékonyabb a tekerés, mintha a "földön ülve" próbálnám.

Ja, szoknyában talán 10 éves korom körül tekertem utoljára, már el sem tudnám képzelni.

aug. 27. 18:32
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rengeteg hasznos választ!
aug. 27. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A "klasszikus" férfiváz, ahol a cső tényleg vízszintes, akkor elég kellemetlen, ha túrázol a kerékpárral, és fenn van a csomagtartó, rajta kerékpáros táskák, sátor, hálózsák stb... Akkor nehéz átemelni a lábad felette!

de egy csomó bicikli ma már "uniszex" vázas, nekem is ilyen van, ha nincs felpakolva a kerékpár, felszállok hátulról, ha meg sok a cucc, akkor elöl (bár nem könnyen, de az ejtett cső felett azért át tudom emelni a lábam).

Egy túratársam gravel bringával szokott jönni, egyszer leszállásnál elfelejtette, hogy fenn vannak a csomagok, és esett is egy jó nagyot a kerékpárral, szerencsére egyiküknek sem történt semmi baja.

aug. 28. 10:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem nehéz és országúti egy fajta van.
aug. 28. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nehéz
aug. 28. 18:11
 18/20 anonim ***** válasza:

"Egy meghirdetett bicikli kapcsán melyik információból tudom meg, hogy női-e?"

Ha nincs odaírva akkor megkérdezed.

aug. 28. 23:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Ma már nem az ejtett felsőcső a női vázak jellemzője elég régóta, bár hogy mi, azt nem tudom.

[link]

szept. 2. 21:47
 20/20 anonim ***** válasza:
A színétől függ, hogy női vagy sem.
szept. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!