Azok az amazonok, akik félmeztelenül bicikliznek, elég tökösek? Meg tudnák védeni magukat egy férfi ellen?
Figyelt kérdés
Ma láttam a barátjával egy magas, szőke 35-40 körüli hölgyet. Nem dagadtak rajta az izmok különösebben, de elég atletikus volt, kicsit le volt égve a felsőteste.aug. 18. 23:13
11/12 anonim válasza:
Hát látjátok ez van ha áll a cerka és az agyba nem jut elég zokszigén... akkor születnek ezek a fajta kérdések.
12/12 nb2019 válasza:
10: A felvetés jogos, a választ én is csak sejtem: Az egész kérdésnek van egy túlzottan figyelemfelkeltő (ha akarom azt is mondhatnám clickbait-es) jellege. Miért is lenne valaki amazon azért, mert sportmelltartóbvan biciklizik? Miért kellene megvédenie magát, ha a párja ott van mellette?
Aztán az is lehet, hogy csak én látok bele túl sokat, és a 11-esnek van igaza, a friss vér hiánya tehet mindenről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!