Azok az amazonok, akik félmeztelenül bicikliznek, elég tökösek? Meg tudnák védeni magukat egy férfi ellen?
Figyelt kérdés
Ma láttam a barátjával egy magas, szőke 35-40 körüli hölgyet. Nem dagadtak rajta az izmok különösebben, de elég atletikus volt, kicsit le volt égve a felsőteste.aug. 18. 23:13
1/12 anonim válasza:
A nő és a férfi nem azért lett teremtve hogy egymással harcoljanak. Különben is, egy nő annyit se tudna egy férfinek ártani, mint egy légy, maximum tökön rúgná ha elég eszes.
2/12 anonim válasza:
Nemiteszt, hormonvizsgálat megvolt?
Születési anyakönyvi kivonat DNS vizsgálat megvolt?
Na ezek nélkül ne is említsd egy amanl kapcsolatosan, hogy tökös-é mert úgy átnyilaz, hogy kettéesel.
3/12 anonim válasza:
Hogy félmeztelenül?? Én is bicikliztem már sortban és fürdőruha felsőben a Dunaparton. Soha senki nem támadott meg. Nem vagyok amazon, de majrés sem.
4/12 A kérdező kommentje:
Sportmelltartó, ami alig takarta ezt a dögös szöszit.
aug. 19. 00:51
6/12 anonim válasza:
Aki árulja magát az ne csodálkozzon, ha megtolják. Ennyike.
7/12 nb2019 válasza:
6-os: Az, hogy valaki sportmelltartóban sportol, még messze van az "árulja magát"-tól. És nem jogosít fel arra, hogy bunkó (vagy rosszabb esetben erőszakos) légy. Nézd meg, könyveld el hogy tetszik vagy sem, és ennyi, légy tovább. Ennyike.
Kérdező: Ahogy írod a barátjával biciklizett, valószínű nem aggódott amiatt, hogy valaki rossz szándékkal betalálja.
8/12 anonim válasza:
heteske, a kérdésben félmeztelenkedőt írt, hát az bizony az üzletasszony fajta, aki árulja magát.
9/12 nb2019 válasza:
8: A 4-es válaszban pedig leírta, hogy mire is gondolt valójában...
10/12 anonim válasza:
Akkor miért nem azt írta eleve? Hülye kérdésre hülye választ fog kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!