Ilyen nadrág fölé milyen nadrágot szokás felvenni?
aug. 4. 23:12
1/10 TR75 válasza:
Gyakorlatilag bármilyet, ami neked jó. Bringás alsóra én is szoktam sima utcai nadrágot felvenni.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Közben gondolkodtam, egy azonos hosszúságú leggings azért fura lenne, jól gondolom?
aug. 4. 23:56
3/10 TR75 válasza:
Igazából te tudod, hogy neked mi fér bele, nekem is szokott a betétes kilógni a bringás nadrág alól (igaz, én eléggé el nem ítélhető módon térdig vagy combközépig érő bringás nadrágot is használok aláöltözőként, ha hűvösebb van; az ki szokott lógni a térdnadrág alól - igyekszem a vizuális környezetszennyezést a minimálisra csökkenteni, ezért nem szoktam forrónaci-szerű cuccokban tekerni).
4/10 anonim válasza:
Mondjuk farmerban biztos nem sportolnék.
5/10 TR75 válasza:
Szerintem nem feltétlenül sportolásra gondolt a kérdező.
6/10 anonim válasza:
5: sportoláson kívül mire kell betétes nadrág? A boltba elgurulni felesleges.
7/10 anonim válasza:
Szoknyát is vehet e fölé.
Én a betétes kerékpáros alsóra bő shortot szoktam venni.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valószínű én is egy bő fazonú rövidnadrággal fogom hordani, ha tekerek! :)
aug. 5. 14:34
9/10 TR75 válasza:
Én simán felveszem a betétes alsót a boltba tekeréshez is 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!