Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Meg szeretném venni életem...

Meg szeretném venni életem első downhill bicóját, ám a keretem rá csupán 150.000-160.000 Ft. Hol lehetne ilyen árkategóriában beszerezni?

Figyelt kérdés

aug. 2. 16:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Normálisat sehol.

Esetleg használtan fb csoportokban NÉHA ki lehet fogni egy régebbi szép darabot ennyiért

aug. 2. 16:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok mondani ilyen csoportokat?
aug. 2. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=mieofxlIigs

Ilyen egy olcsó downhill bicikli. Nézni is rossz.

aug. 2. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Találtam egy Nukeproof Pulse 27.5

123.000Ft-ért Facebook marketplace-en.

aug. 2. 17:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Az mennyire számítana jó vételnek?
aug. 2. 17:52
 6/13 MGéza ***** válasza:
100%
Meg kell nézni hogy mi működik rajta, de mindenképp jobb, mint amit üzletben kaphatsz ennyiért. Ha van ismerősöd aki szokott szerelni akkor vele együtt nézzétek meg, nehogy legyen valami hiba amiért rögtön kell rá költeni 50-100k közötti összeget. De nem tudom hol találtad, nálam a legolcsóbbakat 300k körül dobja fel...
aug. 2. 20:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha haveroknak vagizni kell a faluba, arra tökéletes.

Ha rendeltetés szerűen akarod használni és hegyről akarsz vele leveretni rábízva az életedet, akkor egy bolond vagy.

aug. 2. 22:16
 8/13 tothp ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért valami sárnehéz "rugósvillás" vackot kaphatsz.

Ha ilyen áron normális biciklit kínálnak, az vagy lopott, vagy szanaszét van használva, vagy mindkettő.

aug. 3. 18:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Olyan élethelyzet állt elő, hogy a keretet a bicóra fel tudnám tolni 350-400 ezer Ft-ig. Ebben az árkategóriában milyet tudnátok ajánlani?”
aug. 26. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Ennyiért már simán vehetsz jó használt trail bicót,esetleg egy új merevseggűt

Akár régebbi viszonylag oks dh-t is,de nem értem miért akarsz dh-t venni első montinak. Semmi értelme,tanulásra alkalmatlan,de ha csak gurulgatni kell akkor meg minek ennyi pénzt beleölni?

aug. 26. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!