Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a kerékpár megfelel egy...

Ez a kerékpár megfelel egy 176 centi magas férfinek?

Figyelt kérdés
[link]

júl. 23. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ránézésre nem, vázméretet meg nem írnak.

Ja, és majd megpróbálnak lebeszélni erről a bicajról, mondván, hogy noname alkatrészekből van összerakva és semmi örömöd nem lesz benne. És baromi nehéz is.

És igazuk is lesz.

75 ezer Ft körül már lehet jó használt bicajokat kifogni a jófogáson.

Itt van pl. ez a BMC traveller [link] 59-ért.

Nekem tőle van egy bmc crossfire-em (ugyanaz, csak csomagtartó nélkül), 55-ért vettem két éve tavasszal, a szervízben, ahol átnézték, (és cseréltek gumiköpenyt, meg fékpofákat, meg átzsírozták-olajozták, szóval semmi komoly) azt mondták, hogy 200-ért bármikor eladhatnám.

júl. 23. 15:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem igazából valami cruiser vagy trekking kellene, amellyel egyenes háttal tudok hajtani.
júl. 23. 15:52
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Vázméretnek 26 inch-et írnak, ami szerintem elírás. A magasságodhoz nagyjából 18 col/inch méretű váz passzolna. Ki kell deríteni, hogy valójában mekkora, anélkül nem lehet megmondani.
júl. 23. 16:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem elírás, nem a vázmméret 26-os, hanem a kerekek. Ez egy kicsi, de ennek ellenére nehéz kerékpár. Szerintem 28-as kerékméretűek között keress, ez inkább alacsonyabb embereknek jó.
júl. 24. 09:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Én a vázméretnél is 26-ot láttam, de mindegy.
júl. 24. 15:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Ezt felejtsd el.

Ilyesmit keress. [link]

Ne zavarjon, hogy "női" ha városban akarsz biciklizni, egyenes háttal, akkor ezek sokkal jobbak mint a "férfi" bringák, csak a színe legyen vállalható, ne barbirózsíszín.

júl. 24. 18:52
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

"26" a kerékméret. Nem tudom, hol látjátok ezt vázméretnek.

Egyébként tényleg kicsi és nehéz. De a "Balaton" sem jobb, az is acélvázas, biztos nem könnyebb, és még váltó sincs rajta. :(

Mondjuk a kérdező nem írta, mire szeretné használni, pedig ez lenne a lényeg.

júl. 24. 19:10
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Ehhez mit szóltok?

[link]

Munkába járáshoz kellene, Napi 15km táv megtétele, néhány 5-10 fokos emelkedővel.

#6 Ez amúgy tetszik, jó is lenne, csak szükségem van több sebesség fokozatra is, meg ne legyen nehéz hajtani (kezdő bringás vagyok).

júl. 24. 20:08
 9/12 A kérdező kommentje:

Vagy esetleg ezt könnyű hajtani?

[link]

júl. 24. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó szerintem jó lenne.
júl. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!