Ránézésre nem, vázméretet meg nem írnak.
Ja, és majd megpróbálnak lebeszélni erről a bicajról, mondván, hogy noname alkatrészekből van összerakva és semmi örömöd nem lesz benne. És baromi nehéz is.
És igazuk is lesz.
75 ezer Ft körül már lehet jó használt bicajokat kifogni a jófogáson.
Itt van pl. ez a BMC traveller [link] 59-ért.
Nekem tőle van egy bmc crossfire-em (ugyanaz, csak csomagtartó nélkül), 55-ért vettem két éve tavasszal, a szervízben, ahol átnézték, (és cseréltek gumiköpenyt, meg fékpofákat, meg átzsírozták-olajozták, szóval semmi komoly) azt mondták, hogy 200-ért bármikor eladhatnám.
Ezt felejtsd el.
Ilyesmit keress. [link]
Ne zavarjon, hogy "női" ha városban akarsz biciklizni, egyenes háttal, akkor ezek sokkal jobbak mint a "férfi" bringák, csak a színe legyen vállalható, ne barbirózsíszín.
"26" a kerékméret. Nem tudom, hol látjátok ezt vázméretnek.
Egyébként tényleg kicsi és nehéz. De a "Balaton" sem jobb, az is acélvázas, biztos nem könnyebb, és még váltó sincs rajta. :(
Mondjuk a kérdező nem írta, mire szeretné használni, pedig ez lenne a lényeg.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ehhez mit szóltok?
Munkába járáshoz kellene, Napi 15km táv megtétele, néhány 5-10 fokos emelkedővel.
#6 Ez amúgy tetszik, jó is lenne, csak szükségem van több sebesség fokozatra is, meg ne legyen nehéz hajtani (kezdő bringás vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!