Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen trail bike-ot tudtok...

Kisgüzü kérdése:

Milyen trail bike-ot tudtok mondani egy 140.000Ft-os keret mellet?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

júl. 11. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Semmilyet,tudom hogy szar,de ez még simán a "bütykös gumi tehát mtb" kategória,értelmes trail bicók(ha össztelóst akarsz) 500 fölött kezdődnek.

200-250 körül már ki lehet fogni tök jó hardtaileket használtan

júl. 11. 16:21
 2/13 A kérdező kommentje:

Bocsánat!

Mellett*

júl. 11. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
140ért kb semmilyen normális biciklit nem kapni.
júl. 11. 16:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Álmaid bringáját. De ne ébredj fel,mert akkor máris csak emlék lesz.

Sajnos az utobbi 2évben de inkább 10-15 évben,nagyon elment az inflació a forint vásárlóértékének meg eszeágában sincs követni.

De 15 éve sem kaptál volna trail bringat 140ezerért...talán használtat.

júl. 12. 18:21
 5/13 MGéza ***** válasza:
Ennyiért kapsz aluvázas Scott, vagy ilyesmi használt MTB-t. Sajnos a legvalószínűbb, hogy 26-os kerékkel. Vagy veszel gagyi 29' montit, az kapható Tourney szettel ennyiért, ilyen Corelli, Koliken, Neuzer, Rockrider, ezekből tudsz választani. Ezek nem valami minőségiek, de legalább újak ha az számít.
júl. 12. 19:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen belefér ha használt.
júl. 12. 21:18
 7/13 MolotovPunk ***** válasza:
Ár-érték arányban a Rockrider kerékpárok egyáltalán nem rosszak. Én 2023 májusban vettem újonnan Rockrider st100-s első teleszkópos bringát 130 ezerért, alaphangon van benne már kb 2500-3000 km és azóta is jól működik, semmit nem kellett rajta javítani és cserélni azóta sem, terepen is használom egyébként, nem csak kátyús aszfalton. Rockriderekben vannak egyébként nagyon komoly Trail MTB kerékpárok is, csak azok már inkább 400-500 ezerbe kerülnek.
júl. 14. 01:03
 8/13 MGéza ***** válasza:

Kaphatsz ilyet használtan, ez 27,5 kerékméretű:

[link]

Van ilyen is, 29-es:

[link]

[link]

Vagy maradnak a régebbi Deore Xt alap Rock Shox villás 26-os montik, esetleg 28-as crosstrekkingek, de hát azok nem igazán MTB trail bringák...

júl. 14. 09:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ebben az árkategóriában lehet kapni összteleszkóposat?
júl. 14. 10:58
 10/13 MGéza ***** válasza:
100%

#8: Gagyit vagy régi 26-os montit, legfeljebb.

[link]

júl. 14. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!