Hogyan válasszak nyerget a biciklimre?
Van egy crosstreking bicóm, és szeretnék venni egy kényelmesebb nyerget rá, de nem tudom ugye kipróbálni az üzletben, így nem tudom mi alapján kéne döntenem.
Illetve, hogy ami van decathlonban az mennyire jó?
Nem nagyon rossz minőség?
Én nyereg-kipróbáló programban vettem a nyergemet, a 3. volt jó az elhozottak közül.
Letettem 10.000 ft kauciót, és 2 hétre elhozhattam a nyerget. Aztán dönthettem, hogy megtartom-e, vagy elhozok egy másikat.
A harmadik lett jó, az megvan 3 éve, és nagyon kényelmes!
Több üzletnek is van ilyen tesztnyereg programja, keress rá, vagy ha érdekel írj rám és megírom, hogy az enyém honnan van.
12. Nehogy leírd ide, hogy aki később talál erre a kérdésre, az megtudja hol vannak ilyenek.
Kérdező, ha budapesti vagy, akkor elvileg lehet WTB nyergeket tesztelni az Alpinbike-nál ( [link] Selle SMP-t a Bringalandnál ( [link]
Lehet, hogy van máshol is. Persze nem az olcsóbb kategóriájú nyergeket, márkákat lehet tesztelni.
Azért nem írtam le, mert hajlamosak a hirdetésnek tekinthető válaszokat törölni...
Alpinbike volt a bolt, ahol én vettem, remélem, nem törlik :)
#16 ilyenek az emberek… 😃
Én mindenkit felpontoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!