Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tubeless keréknél a gumiba...

Tubeless keréknél a gumiba száradt folyadékot le kell szedni?

Figyelt kérdés
A kerékbe defektgátló folyadékot akarok tölteni mert már elfogyott belőle. Eddig 3 alkalommal töltöttem bele, szétszedtem és sok helyen a ragasztó bele van száradva. El kell távolítani vagy nem befolyásol semmit egy esetleges defektnél? Gondolom könnyebben betömíti a lyukadt a mindenhol csak a folyadék van és semmi egyéb szilárd anyag.
2024. jún. 20. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Mindegy, hiszen a beszáradt folyadék vagy megakadályozza a lyukadást, vagy ha nem, akkor a "friss", még folyékony folyadék fogja eltömíteni.
2024. jún. 20. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szórakoztam ezzel. Töltöttem rá és kész. Bár én sok beszáradt cuccot nem is láttam.
2024. jún. 20. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, mennyit tekersz. Ha sokat és egy vagy max. két szezon alatt elhasználsz egy szett gumit, akkor nem érdemes szórakozni vele, tölts rá fél évente, majd ha elkopott, úgyis kidobod a beszáradt cuccal együtt.

Ha viszont szétszeded és kivakarod a dzsuvát, akkor arra figyelj, hogy a peremet alaposan tisztítsd meg, mert ha marad rajta rászáradt lötty, akkor a visszarakásnál nem fog rendesen felfeküdni és nagyot fogsz szívni az összeszereléssel. (Van fel sem pattan, vagy engedni fogja a levegőt).

2024. jún. 21. 08:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
le
2024. jún. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!