Visszavinnétek a biciklit?
Figyelt kérdés
Vettem egy biciklit viszont észrevettem egy csúnya karcot rajta, nem olyan vészes, de azért nem szép.
Valószínű ahogy csavarozták fel azt az alkatrészt megsértették.
jún. 15. 00:34
1/15 A kérdező kommentje:
Ettől később nem fog rozsdásodni vagy ilyesmi?
Mivel ott lejött a festék
jún. 15. 00:35
2/15 anonim válasza:
A képről nem sok minden derül ki. Rozsdásodni akkor fog, ha acél vázas. Az alu nem rozsdásodik.
3/15 anonim válasza:
Ha már képet teszel fel, akkor az legyen éles, látható rajta, amit mutatni akarsz, ez bármi lehet.
4/15 anonim válasza:
Esztétikai hibara szerintem nincs gari. És bizonyitani sem tudod hogyk ők karcoltákmeg.
5/15 anonim válasza:
Ennél rosszabb képet nem tudtál volna készíteni? Én ezen nem látok semmilyen karcolódást.
7/15 anonim válasza:
Hát jah, szebben is fel lehetett volna tenni.
Ha nem túl drága kerékpár, akkor én nem szórakoznék a visszavivéssel, visszaküldéssel, veszekedéssel hanem tennék rá egy matricát.
8/15 A kérdező kommentje:
Mit jelent a nem túl drága? 280 ezer forint volt egyébként, engem nem zavar annyira úgy is ha elkezdem használni lesznek rajta karcok.
Nem tudom.. szerintetek foglalkozzak vele?
jún. 16. 01:50
9/15 MGéza válasza:
Szerintem ennyiért nem vennék vissza, de lehet felajánlanának egy kis kompenzációt, jelentős kedvezményt valami drága kiegészítő cuccra, ilyesmi. Nem szép, de annyira nem is a világ vége ez a sérülés.
10/15 anonim válasza:
Én visszaküldeném, nehogy már úgy indítsak az új bicóval hogy össze van karcolva... Ha alattam karcolódik össze az már okés. Ha még nincs meg két hete, akkor simán elállással is visszaküüldheted, indokolni sem kell. Vagy az is lehet, hogy tényleg felajánlanak valami kompenzációt. Szerintem mindenképp jelezd nekik a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!