Hogyan jöhetne össze ?Több lent
Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok .Régi álmom,nem tudom hogy miért de az idei tour de France másadik szakaszán szeretnék kérni egy szemüveget a kedvence biciglisemtől.Orubek ha össze jönne.Kell ehez valami VIP jegy?Az interneten nem találtam semmit ével kapcsolatban..jún. 2. 20:12
1/5 anonim válasza:
Attól függ, mennyire barikádozzák el a versenyzőket. Kisebb versenyeken a nézők simán ott lehetnek a versenyzők közelében, de egy Touron szerintem nem engedik oda őket. (Csak a személyzetet). Azt javasolnám, hogy a csapata buszához menj oda, ha a közelben lesz. Vagy a rajthoz.
Én is nagy biciklis szurkoló vagyok, szintén 16 éves és 2022-ben a Girón a hotelekhez mentünk oda autogramért és fotókért, tök jól összejött. Egyik rajtnál Cavendish-autogramot is szereztünk. De a célnál mindenki el volt barikádozva.
2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy szereztem egy VIP jegyet,azzal lehet esélyem ?
jún. 13. 19:52
3/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Amúgy tök menő, hogy kimész a Tourra. Ki a kedvenc biciklised?
4/5 A kérdező kommentje:
Pogacar
jún. 14. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!