Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan jöhetne össze ?Több lent

Hogyan jöhetne össze ?Több lent

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok .Régi álmom,nem tudom hogy miért de az idei tour de France másadik szakaszán szeretnék kérni egy szemüveget a kedvence biciglisemtől.Orubek ha össze jönne.Kell ehez valami VIP jegy?Az interneten nem találtam semmit ével kapcsolatban..

jún. 2. 20:12
 1/5 anonim válasza:

Attól függ, mennyire barikádozzák el a versenyzőket. Kisebb versenyeken a nézők simán ott lehetnek a versenyzők közelében, de egy Touron szerintem nem engedik oda őket. (Csak a személyzetet). Azt javasolnám, hogy a csapata buszához menj oda, ha a közelben lesz. Vagy a rajthoz.

Én is nagy biciklis szurkoló vagyok, szintén 16 éves és 2022-ben a Girón a hotelekhez mentünk oda autogramért és fotókért, tök jól összejött. Egyik rajtnál Cavendish-autogramot is szereztünk. De a célnál mindenki el volt barikádozva.

jún. 13. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Amúgy szereztem egy VIP jegyet,azzal lehet esélyem ?
jún. 13. 19:52
 3/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Amúgy tök menő, hogy kimész a Tourra. Ki a kedvenc biciklised?
jún. 13. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Pogacar
jún. 14. 07:45
 5/5 anonim válasza:
Őt én is kedvelem. Akkor sok sikert!
jún. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!