Mennyire lehet úszni egy 7,32 x 3,66 x 1,32-es medencében? Mennyibe kerül a fűtése havonta? Szóba jöhetne még eggyel nagyobb méret is: 9,75 x 4.88 x 1.32-es intex fémvázas medence is. Vajon melyiket célszerű megvásárolni?
Létezik "mobil" ellenáramoltató elvileg, azzal ekkora medencében már lehet úszni, egyébként elég viccesen néz ki. Már ha tényleg úszni akarsz, nem csak lubickolni. :)
Van egy Intex medencés csoport facebookon, nagyon sok hasznos dolgot meg lehet tudni belőle a medence választástól kezdve a víztisztításon át mindenről, csatlakozz!
Nekünk műanyag süllyesztett medencénk van, ezek a puha falú, vázas valamik nekem nem jönnek be, de egyrészt nyilván ez egy nagyobb körben is megfizethető kategória, másrészt jól jönnek az infók, mert a karbantartás minden medóban hasonlóan megy.
Mi megörököltük az előző háztulajtól a medencét. Én azt gondoltam, hogy nekem egy medence az utolsó, amire szükségem van... Ma meg azt gondolom nem családi ház a családi ház medence nélkül. :D Egyértelműen fertőző a medencés életforma, vigyázz vele, ha felülsz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!