Aki nem szeret kerékpározni, az mit nem kedvel ebben a sportban?
én szemely szerint nagyon szeretek kerékpározni (orszaguti) nagyon jó sportnak, hobbinak tartom.
Aki nem szeret bringázni , azoknak mi vagy mik azok a dolgok amik nem tetszenek ebben a sportban?
Én is szeretek bicajozni, munkába járni, esetleg csavarogni szilárd és poros utakon.
De főleg az országúti szakágat el nem tudnám képzelni magamnak, főleg versenyszerűen.
Országúti kerékpározás nem igazán érdekel, márpedig azért mem, mert a többi hobbimmal ellentétben nem juthatok el vele különleges helyekre, értsd úgy hogy pl. ok, felmehetek vele egy alpesi hágóba, de megmászni nem fogom vele a hegyet.
MTB érdekelne, de a többi hobbim is rengeteg időmet, pénzemet viszi el, így erre már nem marad kapacitás.
Én szeretek kerékpározni, de nem sportból. Szakadjon bele aki akar.
Aki nem szeret kerékpározni az vagy sznob és a budiba is kocsival jár, vagy csak simán ciki abban a körben ahol mozog mert perpill az elektroller a menő cucc.
És mi nem "sport értelem" a válaszomban? Oké, a bolt talán nem, bár be szoktam menni venni kaját, piát sport-tolás közben is. Vagy talán dögöljek szomjan.
A csivava kantárját pont sporttolás - vagy ahogy itt mostanság mondják: workout, során sikerült összeszedni. A kis semmitérő dögöt nem is láttam a gazban, a szürke aszfalton a szürke pórázt meg pláne nem. A nyanya meg akié volt egy hasonló nyanyával társalgott, nem is figyelt semerre. Én már csak a kajinkulásra figyeltem fel meg arra hogy megállt a pedál, nem tudtam tekerni. Sportolás közben nem verheti ki a faág a szemem? Sportolás közben nem keveredhet elém workoutja során futó? Naugye! Menjél tedd hasnosság magad máshol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!